Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Stojate vlnenie?

o Navštíveno 931x o
o 10.01.2007, 11:45 | Deathrabbit
Chystam sa stavat ozvucnicu presne na mieru do kufra pgt206. Naklonena strana bude len bocna a oproti strane kde bude osadeny basak bude kolma strana. Bojim sa vzniku stojateho vlnenia. Moze vzniknut? Ozvucnica bude uzavreta (mozno bassreflex) priblizne 45litrova a vytlmena runom. Dakujem za odpovede a prispevky.

o 10.01.2007, 11:57 | olda2
za účelem odstranění stojatého vlnění se provádí vytlumení ozvučnice,které toto odstraní.
o 10.01.2007, 16:47 | Deathrabbit
Dakujem, myslel som si to, ale nebol som si isty. Bude stacit to runo, alebo na zadnu stenu radsej pouzit akusticku penu?
o 10.01.2007, 18:50 | Fridom
Rouno by mělo stačit, když by se ti to nezdálo tak ho tam dáš víc a naopak.
o 11.01.2007, 07:13 | RadekFM
Stojate vlneni v tak malem boxu bude na vyznamne vyssi freqenci nez pracovni pasmo SW, ale i tak je vhodny tlumeni rounem, vetsinou to ma pozitivni vliv na zvuk.
o 12.01.2007, 08:40 | Zdeny
Už sama šikmá jedna stěna (= nerovnoběžnost stěn) potalčuje účinně stojaté vlnění. POkud bude BR, tak s tlumením opatrně.
o 12.01.2007, 09:10 | RadekFM
jasne, u BR nechat volny prostor kolem natrubku
o 12.01.2007, 17:18 | martin924
Taže pokud jsem tomu dobře porozuměl, ideální by byl box, který nemá žádnou stěnu rovnoběžnou? A na toto hned navážu, je lepší, když jsou ostrý nebo tupý úhly stěn?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1717 sekund.