Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Hertz ES300D zes MacAudio MX3000

o Navštíveno 762x o
o 01.01.2007, 20:19 | Losky
Ahoj, mám zesák MacAudio MX3000 4x50W RMS a nebo 2x135W RMS. Ten mi pohání basák Hertz ES300D s dvoucívkou. Ten mám zapojený na na půlku zesáku zmůstkovaně, takže to asi dává 1x100W a druhá část(jakoby předek) mi zásobuje ovály Magnat XCESS 693 150W RMS, zesák mi do nich dává 2x50W RMS, stačí to? Hraje to moc pěkně, ale není to slabé, když basák dává 350W RMS????

o 02.01.2007, 02:04 | prohifi.cz
jsem z toho celkem jelen :-)

jak mas presne zapojenej ten basak? to pohanis tim mustkem civky basaku spojeny seriove nebo paralelne ?

pokud paralelne, tak jsem nikde nenasel nic o tomhle zesiku, ale bal bych se, jestli ma mustek stabilni do 2 ohmu...
o 02.01.2007, 09:15 | Losky
já tomu moc nerozumím, ale basák ma 2x4 ohmy. A zesák má při 4ohmeh 4x50w RMS a nebo 2x135w RMS. Z té strany co se to zapojuje je dohromady 8 terminálů. 4 na předek a 4 na zadek. Na ten předek mám klasicky připojené ty ovály 150w RMS a na zadek používám jen 2 zmůstkovaně. Basák je zapojen paralelně. Aspoň myslím. Spojoval jsem tam oba + a oba -, které se pak připojily k bedně na jeden + a jeden -. Snad jsem to teď trošičku dovysvětlil. Snad poradíš
o 02.01.2007, 10:20 | Squere
myslim že by si ten basák chtěl o mnoho silnější zesík (pak uvidíš tanec:o)))) )... pokud má ten zesík 135 W v můstku, tak je to určitě málo, a pokud máš basák paralelně [(4+4)/(4*4)]= 2 ohmy tak je mi divný že to ten zesík v můstku zvládá. Ten basák by to chtělo pověsit na nějakej monoblok, pokud bys měl zájem, tak napiš na ICQ, nebo maila a něco vyřešíme :o)
o 02.01.2007, 13:26 | Losky
kdyžtak mi tady nech icq a ozvu se ti. Basáček hraje fakt precizně, ale taky si myslím, že by tam mělo být něco silnějšího. Pak ti pošlu foto zapojení a zesáku, ok? Čauky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2976 sekund.