Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Vyber DVD Recorderu s HDD

o Navštíveno 800x o
o 22.12.2006, 13:51 | schimi
Zdravim vsetkych,
Mozno to priamo s autohifi nema moc spolocne ale potreboval by som poradit domaci DVD recorder S HDD do 11-tis Kc.
Favorit je zatial Sony a Pioneer, chcel by som vediet ale aj nazor na ine znacky nap. Grundig.
Vopre dik
Schimi

o 22.12.2006, 18:21 | bawor
No nedávno sem to řešil taky tady na foru. A nakonec padla volba na panasonic a můžu říct že su spokojenej. Teda mám to doma jenom chvilu, ale nelituju že sem do toho šel. pročetl sem si pár recenzí a testů na netu nejvíc mě asi pomohl tady ten [ Link ]

Jestli můžu doporučit tak běž do vyššího modelu od panasonicu dmr eh65, ale bohatě bude stačit i dmr eh55 ta má jenom menší disk, ale nemá HDMi což je docela problém pokud chceš časem pořídit nějáký pořádný LCD nebo plazmu. Ta eh55 za těch 11 bude 100% myslím že sem to viděl za nějákejch 10,5 a ta eh65 se pohybuje okolo 14. Co to mám tak su spokojenej funkce to má dobrý, ale chvilu trvá než se zorientuješ v ovládání nebo spíš by sem to nazval hůř pochopitelnej návod.
o 27.12.2006, 09:22 | schimi
Diky moc za pomoc, volba teda padne asi na Panasonic :)
o 29.12.2006, 10:30 | bawor
Není za co děkovat akorát sem to taky nedávno aktuálně řešil tak sem poradil. Doufám že i ty budeš s panasonicem spokojenej.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3111 sekund.