Navštíveno 863x

začínám objevovat zajímavej jev...... když mám rádio na volume cca 25 a víc tak se stane že z ničeho nic se vypne int. zesilovač a přestane hrát hudba ale cd se todí, rádio odpovídá a zesík jede taky.......
zdá se mi jestly to neni neco jako ochrana repro když je někde poškozený CD tak aby to nehrálo nesmyslnej šum nepro lupnutí tak se radši vypne....... tak nejak sleduju ze mi to dela jen an urcitejch pisnickach v urcity dobe...... ostatni pisnicky si muzu kotlit do tech 35 kde mi to jeste hraje dobře...........
štve mě to proto že když to udělá tak ho musim vypnout, po cca 5s je zase schopný se zapnou tak zapnu a potom ještě dalsích aspon 10s než naběhne DVD..........
neví někdo co za tim stojí ? :)
thx
no tak s dimhle ja diky mohu problem nemam, vlastne jsem zatim porad nadmiru spokojen s kvalitou a funkcemi ;o)

10.11.2006, 09:18 |
Yawor nismo : stojí za tím yawor a más mu jí jako chybovou za 5k prodat ;o)
spokojenej sem teda taky, i když při přehrávíní tam nelítá aspon pidi ekvalizér a nedaj se tam nahrát vlastní tapety......... ale tohle me občas naštve..... možná to je kvalitou mejch CD tak je asi všechny vyhodim a vysmahnu znova :) ....teda DVD na CD mi to snad jeste neudelalo :)
Yawor : :))