Navštíveno 1015x

prosím o nějaké zkušenosti nebo recenze o tomhle výrobku. Je to dobrej způsob, jak ještě trochu zlepšit zvuk ve dveřích? Mám standardně vytlumeno Tappajomatem, ale pořád mi připadá, že to na nižších frekvencích trochu hučí. Myslim, že je to právě způsobený tim přímim odrazem zvukovejch vln od dveří zpět k repráku. Jestli je to dobrý, kde sehnat za dobrou cenu? Díky!
taky mě napadlo do těch dveří dát za repráky tohle, ale nevim, jak to vydrží vlhkost. Každopádně jedna tahle deska za 300,- vyjde v klidu na všechny čtyři dveře, kdežto toho dynaxorbu bych musel koupit dvě balení dohromady za 2.000,- a to mě přijde docela dost za 4 kousky gumy :o(

06.11.2006, 15:48 |
All Ten dolní jsem ve dveřích měl a vlhkost nedrží. Aspoň jsem žádnou nenašel nikdy když jsem to rozdělával. Dynaxorb ti stačí jedno balení. Jeden čtvereček za jeden reprák. Pokud jich tam tedy nemáš víc.
Mám čtyři repráky ve čtyřech dveřích :o) Vim, že zadní repro by bylo asi lepší v platu, ale já do toho jednak nechci vrtat a jednak parkuju na sídlišti a nechci mít muziku moc lidem na očích a tak mám zadní repro taky ve dveřích. Vpředu Infinity Kappa Perfect 6.1 a vzadu si spolucestující musej vystačit s koaxiálama Kappa 62.5 Pokud teda řikáš, že to můžu zkusit s tim molitanem od tebe, pošleš mi jeden kus na dobírku?

06.11.2006, 20:20 |
All On už se nedělá. Podívám se jestli mám nějaké zbytky.