Navštíveno 1165x

Cau chci se zeptat!mam moznost koupit toto radio?A mam nabydku za 7000,- mam to vzit?je to opravdu tak dobry kup?Nikdy jsem o nem ani neslysel,takze vazne nevim!Ale dost me to laka vypada pekne!jinak jsem si chtel koupit toto radio : Alpine CDA-9847R
tak nevim jestli si mam radsi koupit novy nebo tohle
tak mi nejka poradte prosim dekuju

28.10.2006, 23:20 |
vykysalylukas | Upraveno: 2006-10-28 23:22:53
Zvukově nesrovnáš moc dobře, 938 je špičkový rádio, MCintosh mechanika, časový korekce, 9847 clárek zvukově přebije, z těchto 2 volím 938 jako jistej kup
kdyz budes srovnavat kvality zvuku, je to jako srovnavat octavku (alpine) proti BMW (clarion)
Ja to nesrovnavam zvukove,protoze to 983 vubec neznam,ale podle financi naco mam! :) preci jen jsem chudy student! :)
vsichni jsme tu chudy studenti ;-)
hmm tak nic nic nebude u ho zase neprodava! :( pry si ho necha !! Tak ZASE NIC
jj, omluva a vysvetleni je v sekci bazar
to vykysalylukas - pokud by jsi mel o toto radio zajem, mohu ti ho pomoc sehnat pres ebay. tak dej vedet
Tak uz mam novou nabydku na 928?
:) znate?
mam to vzit? chce zato 8000,-
jo jo vem to, to je skoro stejny jako ta moje 938, uzasna kvalita reprodukce! Cena je tak akorat
hmm prave nevim mno!je hodne podobny co?
a myslis ze cena i odpovida?¨
je dva roky stary
vsechny 928ky jsou podobne stare a cena odpovida jeho kvalitam, jedno z nejlepsich radii, co kdy bylo vyrobeno
to vykysalylukas - jasne, je vazne skoro stejny! Cena je rozhodne odpovidajici, vem ze pred 2 lety stalo 25000t. Toto jsou jiz radia z nejvyssi kategorie! Myslim, ze pokud ho nevezmes, a jednou pak nekde na srazu uslysis, tak budes hodne litovat! Bejt tebou tak opravdu vubec nevaham!