Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > objem květináče pro Hertz DCX690 :-)

o Navštíveno 870x o
o 21.10.2006, 19:53 | M.a.R.i
Mám Hertz DCX690 v platě a chtěl bych pro ně udělat ozvučnice, teda udělat, koupit umělej květináč, vytlumit vnitřek,silikon a přilepit k platu :-). Jde mi o to,že sw co mám v kufru se mi je snaží roztrhnout :-). Ozvučnice by byla samozřejmě uzavřená,ale nechtěl bych koupit květináč špatných rozměrů,aby mi to pak nehrálo jak amplion :-). Tak sem chtěl někoho poprosit,jestli by mi vypočítal objem tý ozvučnice, abych nešlápnul úplně vedle. Budu velice vděčěn.

o 22.10.2006, 19:54 | M.a.R.i
prosím,prosím Níkdo se nenajde?
o 22.10.2006, 20:07 | rossi.x
Ovály jsem nikdy neměl, a ani mít nebudu, takže vážně nevim :-)
o 22.10.2006, 20:13 | Tas
všeobecně mi bylo doporučováno cca 15 litrů pro ovály ... za zkoušku to stojí a ten květináč taky nebude drahej
o 23.10.2006, 10:23 | M.a.R.i
to Tas: 15litrů pro jeden nebo oba?
o 23.10.2006, 19:38 | Tas
pro jeden
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3047 sekund.