Navštíveno 1891x

Co si myslíte o reproduktorech značky SPECTRON?
jde mi hlavně o tenhle basák.

To tu nikdo neznáte SPECTRON?
jj, známe. Spectron měl perfektní řadu 12" sw s označením PHAT. Ale to je asi tak všechno, co ti můžu k Spectronu říct. Ale neboj, nějak hrát to bude:-)))

06.10.2006, 19:18 |
All OK, jestli máš hotovou bednu a nemáš to daleko do Přerova tak přijeď. Půjčím ti ho.
All, oni od Spctronu 10" sw nedělají, co? Dal by se sehnat ještě někde ten Phat?
Bednu hotovou nemám, právě že si chci nejdříve ujasnit jaký basák a pak udělám bednu.
Jak ale hraje a jak je kvalitní?
Tweety_xx: no já na komponentech od Spectronu začínal... pravda autorádio bylo tragický, fakt hrůza nepoužitelný, zesilovač mě taky moc nenadchnul, ale s oválama za tu cenu spokojenost a se Subwooferem (SPC 300 Z) maximální spokojenost... a všeobecně podle mě má u subwooferů Spectron výbornej poměr cena/výkon. Když jsem jej kupoval, tak jsem měl možnost porovnat na stejném zesilovači Spectron SPC 300 Z, Helix DeepBlue 12 a Magnat Xbass 1000 a tenhle se mi zvukově líbil nejvíc...
No ale tenhle ani žádný z těch novějších řad jsem neslyšel :(
Btw. Nezdá se vám že designeři ve Spectronu nějak moc hulej? Vše nové od Spectronu mi teď přijde takový "omalovánkový" a fakt nevkusný.

06.10.2006, 21:42 |
All Majk: ten PHAT woofer už se sehnat nedá. Je tu ale jiný, který se sice už neprodává ale sehnat se dá. Je to SPC1200GT (500 W RMS, 4 Ohmy, 3870,-). Myslím si, že je lepší než byl PHAT, mnohem lepší.
Tweety: ne, 10" Spectron nedělá.
Phat woofer se sehnat dá, máme ho skladem.
All: A dá se ten Spectron dát košem ven?

07.10.2006, 15:43 |
clown vsechno jde kosem ven :o)

07.10.2006, 21:58 |
Smrada (M)
Vsechno jde kosem ven, ale musis uzpusobit litraz (zmensit ji o objem kose)
SG: kecas, fakt? se musim v pondeli podivat a pomazlit ten byl good :-(

08.10.2006, 06:19 |
All SG: to už tam ale leží docela dlouho, ne?
Tak opravdu kecám, Phat nemáme, máme Square Woofer. Phat už opravdu ne, jen si pletu pojmy s dojmy :-)
To All: Jo, ten by tam opravdu ležel hoooodně dlouho.

08.10.2006, 18:05 |
All Jsem rád, že jsem se nesplet.
SilverGhost: CHjoo, planý naděje.:-))))
Neboj, i ten vyobrazený spectron hraje docela dobře, vůbec bych se ho nebál.
Silver: Konečně někdo kdo se vyjádřil k tomu co je na obr. Máš s ním nějaké zkušenosti?
S.G.: Ne ne, tyhle nechci, jen phaty, slyšel sem a mooooc dobrý. Škoda že začal spectron odcházet od kvality a dělá designovky( nvkusný) Teda nic proti tobě, já vím, že si prodejce, ale AXTON jde v kvalitě hodně dopředu, narozdíl od Spectronu.

10.10.2006, 14:57 |
All Nemáš tak zcela pravdu. Poslechni si řady Z, ZX a hlavně woofer 1200GT. Uvidíš, že to GTčko není o nic horší než PHAT. Spíš naopak.
All: Ok, neříkám, že to jsou šmejdi, to vůbec ne, ale starej dobrej spectron , třeba jako ten Phat nebo to GT se mi zamlouval mnohem lépe. Teď ty nové oranžové řady mě absolutně neuchvátily, spíš to vypadá jako levná tržnice, ale to je věc názoru. jé, když si vzpomenuů jak sem na jaře sháněl Phaty a nesehnal. No nic, už mám jiné:-))))