Navštíveno 910x

19.09.2006, 19:18 |
Zdeny Odešel mi zesilovač DSL CA50 - odešel tak nějak rafinovaně, vypadá to na závadu v regulaci jednoho měniče, konce jsou plně funkční, ale o tom psát nechci.
Provozoval jsem ho v Oktě s repro Dynaudio a subem též DSL, HU byl PIO DEH 77 . Zvukově mi to přišlo jako docela dobrý. Protože servis DSL už u nás není, ani je nikdo ofic. nezastupuje a zes. je po záruce, říkal jsem, že aby to v autě "nějak" hrálo, koupím cokoliv, na kvalitu kašlu, stejně s autem jezdí z 99% žena do práce a jsem v prachu pondělí-pátek. Tak jsem zašel do místního kšeftu s elektronikou, mj. dobře zásobeného a koupil první zesilovač, co mi trochu splnil představy o možnosti připojení, ostatní parametry jsem fakt neřešil. Protože nemám pas. výhybky, potřeboval jsem horní/dolní propost a režim 2/3/4.
Jmernuje se to: REVOLUTION, X45 hrdý nápis informuje, že výkon je 4s360W (:-))))))
Ale, říkám, pouťová tretka, hlavně jdyž žena si bude moci poslechnout zprávy a TP.
Nedalo mi to a hned jsem to zapojil v režimu 2 kanál 2 pásmo (tzn. akt. výšky + středobasy).
První zapnutí mě lehce překvapilo - minimální šum, letmá kontrola nastavení propustí a zkušební poslech:
stručně řečeno, za 3,500CZK VELMI VELMI VELMI dobré, dovolím si tvrdit, že témeř na úrovni DSL.
Muzika má drajv, velmi dobré podání lidského hlůasu, bas bez SW je velice dobrý.
Byvše zhýčkán domáci aparaturou za bratru 350t CZK, si říkám, zdali to není jen o podvodu- vyrobeno někde v Číně v pralese, ale konstrukčně to vypadá na kjedničku, schéma hodnotit nemohu, neb jej nemám. Ale zvuk hodnotit mohu a tomu dávám 8 z 10 s ohledem na mrzkou cenu. Howgh.

19.09.2006, 20:22 |
dddd co je to za znacku DSL

19.09.2006, 20:32 |
Robo si myslím že malý překlep:-)

19.09.2006, 21:24 |
Zdeny DLS CA 50 5-ti kanál :-))

19.09.2006, 21:44 |
aTTim DLS zastoupení u nás samozřejmě je, www.q-sound.cz.
Jinak poučení z toho asi je, že levná china asi taky nějak hraje. Mě osobně to nijak nepřesvědčilo, ale to není důležité. Jednoduše i levné věci mohou fungovat, to je asi tak vše.

19.09.2006, 22:40 |
Zdeny DLS oficielně není, ale at to upresní pánove z Ryves. Já jsem mluvil s jedním z nich, opravy se zajištují tu v CZ pres sjednaného servismana. Detaily necht prezentují oni, neradbych delal famy.
DLS je ofiko v CR, pokud nekdo rika ze ne, tak keca
[ Link ] Společnost Q-Sound byla založena ke dni 20.4.2005.
Naší náplní je dovoz a distribuce auto-hifi produktů značek DLS - Švédsko, µ- Dimension - Japonsko, Powerbass - USA, Hollywood - USA, Stinger a Sound Quest - USA pro Českou a Slovenskou Republiku.
V naší nabídce naleznete zesilovače, reproduktory, baterie a instalační materiál. Zaměření produktů je pro Sound-Quality ale i pro SPL. Jsme přesvedčeni, že naše nabídka uspokojí i ty nejnáročnejší zákazníky. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhjete kontaktovat.
Zdeny: To jsme si asi uplne nerozumneli. Takze se pokusim vysvetlit situaci. To, ze DLS nema po CR servisni centra bylo mysleno, tak ze nemuzes jit v Ostrave, Brne, Praze a podobne do kramku, kde sidli ofiko servis DLS a nechat tam k oprave zesik. Jelikoz uz zesik neni v zaruce, tak jsem rikal, ze muzu pomoct 2 zpusoby. Jednak dat kontakt na Erika (zastupce q-sound - z tveho textu servismana), kterej ma nastarost DLS v CR nebo na cloveka, kterej opravuje jakekoliv zesilovace.

20.09.2006, 07:42 |
Zdeny To RyVes-Pavel:
OK, poprosil bych o kontakt na něj, nechci zesik ještě zcela zatratit. Díky předem, kontakt pod nickem.
Zdeny
Zdeny: kontakty na erika mas pod jeho nickem
a pokud chces nekoho jineho kdo Ti to opravi tak Pavel_528F
a pokud jeste nekoho jineho tak opravu muzu zaridit :-)

20.09.2006, 13:44 |
erix7 (K) | Upraveno: 2006-09-20 13:46:03
produkty DLS se odesilaji do Servisniho strediska v Holandsku. Pozarucne zbozi z hlediska nakladu je pak na volbe majitele , zda si preje opravit produkt v ramci CR anebo taky odeslat do centra v Holandsku.