Navštíveno 812x

hoj hifici potrebuju poradit jiste je vam jasne o co kraci pri zapnutem motoru mi piska do repraku a je tam slyset kdyz treba i stahuju vokynka ...... co se tyce instalace tak tam mam pio 8600Mp ktere v jinem aute nepiskalo dale s radia vedou signali do zesiku a na 4x compa ,napajeni zesiku je tazeno +/- na baterku , nejdrive sem mel signali natazene dohromady s napajecimi kabeli a piskalo ,tedka je mam nove a natazene jinudy a piska stejne :-( , poradte jak to nejlepe najit dííík

17.09.2006, 12:41 |
mourl zkusit natáhnout napájení pro rádio zvlášť. A nebo zkusit natáhnout signálu uplně jinudy...zkusit prostředkem auta.Je možný že to dělá alternátor.
A zase Pio.
No posledne jsem vylucoval alternativy cely den a nakonec vyhral alternator.:)
a jak poznam jestli to je altik ? kdyz nemam jinej

17.09.2006, 19:04 |
mourl vyndal bych z altíku uhlíky a zkontroloval bych je, popř dát nové + se kouknou jestli nemá třeba altík vůle..Ale uplně nejdřív zkus natáhnout RCA kabely třeba jenom tak pohozeně po sedačkách a uvidíš co to bude dělat.
No to je kua nahoda, za posledni 2. mesice 3. nebo 4. dotaz a vzdy PIO radio.
tak tak,---nekery pincky to delaj....a dost casto, stara znama vec
OT:jj-pravda,kdyz mi kolem chalupy projede pincek,tak mi to rusi televizi.:))
jj, sam se s tim ted potykam taky na piu, ale mam instalaci na megahulvata, takze to chapu a nevic mam cca o metr delsi RcA nez potrebuju takze mam za kaslikem pod radiem tolik rca, ze to pusobi jak dokonala antena na ruchy :)) nekdy staci jen pohnout signalama, za radiem, oddalit je od napajeni, atd...
Vzhledem ke stineni co maji sig.kabely(alespon trochu kvalitni) by Michale nemely vadit ani dva metry na hulvata-kdyz uz to ruseni je,tak se neco deje.

18.09.2006, 12:31 |
clown tapp ..
to neni nahoda ..
to je vlastnost .. vsechny Pio co sem mel (cca 5 modelu), naucil jsem se izolovat i fajfku pro antenu, aby se nedotykala ramecku pro radio atd ..
proste megavoprc ..
zdar dneska jsem jezdil a piska to dost kdyz pustim svetla tak se to zesili ,jo akdyz vjedu na diru tak zapraska v repracich , kdyz stahuju vokynka tak to taky piska do repraku , radio tam mam zastrcene a trochu se tam hejbe tak nevim budu to muset projit a najit pricinu to bude voprc :-(