Navštíveno 847x

co myslíte bude to dobrej basovej základ??
na dobrej basovej zaklad staci i jeden 10"
jestli myslis RF P1 tak jdi spise do P2
ale ne 15"
kral007-jasně myslim RF, ale už je mam koupený.myslíš, že to bude blbě hrát?
P1 neni zadnej zazrak, P2 je vyrazne lepsi a nestoji o moc vice
pokud to nechces na souteze nebo na show tak 2*15" je nesmysl
proc se ptas na nazory po tom cos to koupil?
kral007-na soutěže to nemam jen čistě pro vlastní potěšení z hudby.ptám se protože mě na to zajímá názor někoho jiného?Jeden kluk ze Slovenska vyhrál s jednou P1(15") tři soutěže, tak si myslím, že to zase tak špatně hrát nebude, ne?
zalezo proti komu stal a co to bylo za soutez
pokud postouchas neggermusic tak asi budes spokojenej
PS: co Te vedlo k tomu si koupit 2*15"?
Kral007-jasně poslouchám negry a hip-hop. Prostě miluju bassy a když se otřásá auto :) Trochu mě do toho navedl kámoš. chtěl jsem si koupit jen jeden basák a on říká tak kup dva ať to stojí za to. snad budu spokojenej??

15.09.2006, 20:15 |
Smrada (M)
Pocitej s tim, ze budes muset mit dobrej zesik, aby je ukontroloval a taky pocitej s tim, ze budou mit velikou ozvucnici. Abys nebyl sklamanej, ze to zabere pulku auta
Smrada-jojo ozvučnice je pořádná :) už ji mám spočítanou a nechávám ji dělat.101x52x44.5 cm , pulka kufru zabraná!

15.09.2006, 20:32 |
Smrada (M)
Je potreba ji hodne zpevnit, bude se trochu nafukovat a vibrovat
smrada_neni to uzavřená ozvučnice, ale s bassreflexem. Tu bednu dělá truhlář a bude slepená, budou v ní dřevěný kolíky a ještě sešroubovaná vrutama. To by mělo stačit, ne?
Lorry3: nejde o ty spoje, ale o velky plochy, ktery je vhodny spojit proti sobe nejakou prickou. jinak na hip-hop to bude ok