Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > mp3-kapesni prehravac

o Navštíveno 496x o
o 14.09.2006, 20:51 | cupra.165
Zdravim,prosim o radu.Vubec o mp3 prehravacich kapesnich nemam poneti,muze mi nekdo poradit na jake parametry krom pameti si mam dat pozor a jake znacky preferujete a ktere ne?..je to pro me uplne spanelska vesnice,ja jeste nedavno zil na kazetach :-/
Schanim nejaky v cernem obalu a nejlepe s cervenym podsvicenim,poradite prosim?Jo a ma cenova relace je do 2000.- diky moc za kazdy tip

o 14.09.2006, 21:07 | tomvee | Upraveno: 2006-09-14 21:27:23
Tak tuhle havět prodávám už rok. Nabídka je široká.
1, je dobrý pokud ten mp3 přehrávač podporuje adresáře = že si můžeš udělat funkční složku např. Landa, kam nahraješ písničky od Landy
2, Buď mají baterku interní = nabíjí se pouze přes počítač (eventuálně dokoupit zdroj do sítě), nebo na mikrotužkovou baterku což je asi lepší volba. Když se ti ta interní podělá, tak jí pak nemůžeš vyměnit. To je všechno lepený :((
3, valná většina nových mp3 nedokáže rozpoznat mp3 nahrané v průzkumníku. Tzn. že je tam musíš šíleně koupírovat přes playlisty v Windows media player, nebo pomocí doloženého softwaru - to by mi moc nevyhovovalo.
4, Připojení s PC. Buď má USB přímo na sobě (pod krytem, nebo jak já říkám vystřelovací, jiné potřebují propojovací kabel - opět nevýhoda .. ten nemáš stále u sebe
5, kvalita reprodukce = i méně značkové přístroje dokážou slušně zahrát.
6, už se mi nechce psát / :-)
o 14.09.2006, 21:08 | tomvee
7, není to autohifi
o 14.09.2006, 21:20 | cupra.165
juj,diky moc za radu,jen mi jeste nekdy ve chvilce pisni tve horke favority
k bodu 7- to je sice pravda,ale ja ho chci hlavne kvuli autu,pac tam mam kazetu a rad bych se pres ni pripojil pomoci mp3 -tak s autohifi to trosku u me souvisi :-)
o 14.09.2006, 21:32 | Bojkas
tomvee:
8, :-)))
o 15.09.2006, 08:15 | All
Accer MP120 ve verzi 2 GB. Na www.zlevnujeme.cz mi připadnou ceny jako solidní.
1. adresáře umí
2. jedna mikrotužka (AAA) s výdrží do cca 10 hodin
3. umí Mass Storage takže kopírování ideální
4. USB pod krytem
5. v rámci ceny spokojenost i když s maličkými Senheissery lepší než s origo sluchátky
6. Mně už taky ne
7. to je jedno
8. někde v Ostatním jsem o něm psal trošku víc
9. FM rádio má na sluchátkách
10. podsvětlení jde měnit
11. hned ty první tady [ Link ]
o 15.09.2006, 08:47 | serz
Co říkáte na SanDisk Sensa řada e200. Včera jsem ho na chvilku měl v ruce a docela mne zaujal.
o 15.09.2006, 17:33 | cupra.165
dekuji za podrobnou reportaz :-) Zkusim toho Acer
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3483 sekund.