Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Dotaz na odvětrání a spínání zesů

o Navštíveno 481x o
o 07.09.2006, 18:48 | Jeffry.j
Prosím zkuste mi sem někdo napsat nějaký nápad jak by se to dalo vyřešit, mám zesy CAD11 a dvě CA 23 a potřebuju vyřešit spínání(remote) Mám tyhle tři zesi spínat přes relé,nebo spíš měl bych?
A další problém chlazení zesů,zjistil jsem,že se CA23 hřeje a potřeboval bych vyřešit napojení větáků na tyto zesy taky přes spínací relé?A jaké větráky byste mi doporučily?
Předem díky

o 07.09.2006, 20:15 | mourl
kluci myslím většinou používaj větráky do PC jsou tiché a na 12V jinak jestli budeš spínat 3x zesík + ještě nějaké větráky tak radši přes relé.Ten remote výstup z rádia je většinou konstruovaný na odběr 0.3Amp.
Pokud se mýlim tak mně opravte :-)
o 08.09.2006, 12:03 | Siggi_z_BA
ak pouzijes autorele ktore ma spotrebu okolo 100mA a na kontakty znesie 30A je to uplne za vodou, no nezabudni na to ze rele je induktivna zataz a potrebuje diodu na likvidovanie spiciek
o 11.09.2006, 18:10 | mourl
siggi_z_BA: tak teď nevím cos myslel tou diodou? on zapojí relátko na +12voltů (ATT) od rádia to je spínané spožďovacím relé.Nechápu význam té diody? vysvětli prosím..děkuju.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3133 sekund.