Navštíveno 529x

03.08.2006, 09:55 |
Borin Před chvilkou sem zapojil basáky (JR1004)...seknul sem se o jeden vývod a místo můstku 1+2 (plus 1ho kanálu a mínus 2ho kanálu) sem zapojil mínus 1ho a a mínus 2ho kanálu a hraje to nejlíp...hraju na to už asi hodinu a zesík se nepřehřejvá, nevypíná...je to nějaká záhada...na normální můstek mi to skoro vůbec nešlo naladit, a teď úplně luxusně...Tohle mi to hlava nebere!!! Ptaj sem se několika renomovaných hifíků na ICQ ale nikdo to nechápe :-)
Asi je za tim David Copperfield !!! ;-) Tak pokad ten zesik takhle nicim netrpi a vydrzi tak proc ne :-)

03.08.2006, 10:16 |
Borin TO MichalF : No právě že se hřeje stejně jako když je zapojenej normal...
Akorat budes mit opacnou fazi

03.08.2006, 17:47 |
clown jako vlasta
Borin: Jak Ti to takhle může hrát - vždyť píšeš, že to máš - 1. výstupu a - 2. výstupu a to dle mě nemůže hrát. Pokud si jen prohodil + a -, tak máš jen otočenou fázi, tak jako když si to přepeněš na zesíku, pokud to má.

04.08.2006, 21:02 |
Maroš " na normální můstek mi to skoro vůbec nešlo naladit " - tym si chcel povedat ze si sa netrafil srobovakom na spravne konektory ?
na minus a minus (alebo + a +) ti to bude hrat na jeden kanal, lebo v zosiku je v jednom kanali zapojeny invertor aby si mal vystupy v protifazi.