Navštíveno 581x

30.07.2006, 13:01 |
mourl Dobry den, měl bych pár dotazů jestli můžu :-) Měl jsem SW v Favorit a po změně auta jsem opět natahal RCA kabely a napájení. Rádio jsem taky přehodil,prostě to samé jenom v jiném autě. Ale zjistil jsem že do zesilovače jdou zvuky od načítání CD a harní CD takové ty brumy, RCA kabely jsem sice natáhnul podél org. instalace ale dělá to i při vypnutém motoru (klíček v poloze 1) Tak nevím čím to může být. Jestli jsem zničil RCA kabely při vyndavání z bývalého auta + za rádiem je mám tak divně zmáčklé že to může dělat to že jsou někde skřípnuté? Nenapadá Vás někoho něco? děkuju mockrát.
Buďto někde špatná kostra a nebo pravděpodobně ty RCA, nekde zlomeny, takze zkusit jiny, nebo se podivat na koncovky a preletovat

30.07.2006, 14:06 |
mourl Kostra? je to možny ve Fáčku jsem to měl zesík přimontovanej na zdaní pásy tzn velkej ošklivej šroub skrz kastli....Teď to mám taky k sedadlu ale ten šroub je takovej divnej....asi se na to kouknu. Ale spíš mně napadaj ty RCA

30.07.2006, 14:08 |
Ricci zosik mas mat ukostreny minus napajacim kablom,nie cely zosik na plechu

30.07.2006, 14:18 |
mourl Waa...napsal jsem to špatně samozžejmně že mám od zesilovače vedený mínus kabel o stejné tlouštce jako plusový kabel...