Navštíveno 547x

zdravim, chcel by som sa spytat ci nepoznate niekoho sikovneho v Bratislave a okoli kto by mi namontoval a zapojil hifi do opel tigra.... chcel by som vytlmit aspon dvere..... radio plus predne repro, zosilovac.
pomoze niekto?
icq 107563379

27.07.2006, 21:26 |
mendo www.power-sound.sk, www.hifol.sk
vdaka za linky .. mate s nimi niekto osobnu skusenost?
inak ti hifol maju super stranku lol, keby aspon e-mailova adresa tam bola :)
znam vsechny v tehle trech firmach, vsude umi
oki, este raz vdaka, uz som rozposlal maily ...

28.07.2006, 07:57 |
pelo kokos tak zdvihni telefon a zavolaj si tam ne????
kokos som aj bez tvojej nezistnj rady zavolal ale po 3 neuspesnyc volaniach som to vzda. sory ale firma co ncha jeden kontakt na seba a aj tam je len odkazovka ma nzajima ;)
ostatne 2 boli promtne...len 5000 za vytlmenie dveri sa mi zda dako vela... ten matros je taky drahy?
Branik: tak to privez k nam do Prahy :-)
[ Link ]
kupoval som uz od vsetkych troch, uplne v pohode.
necakaj, ze nejaka autohifi firma bude mat kancelarie niekde v Biznis-centre a sekretarku co Ti vezme telefon do 2 sekund, su to garazove firmy, vsak robia auta ;-)
Ked si kupis radio, repro a zosik niekde v nay, takTi ho nikto iny zadarmo nenainstaluje. Teda je asi lepsie vsetko kupit ako balik v jednej firme aj s instalaciou.
PS> dobry material aj praca su drahe.
PPS> ak to chces mat lacnejsie, sprav si to sam ;-)
necakam nic zadarmo, za montaz si uctuju 1500 + za kable 1600, to je ok, len sa pytam ci ten material je taky drahy ze 2 dvere su za 5 litrov...cakal som menej ....

28.07.2006, 21:37 |
erix7 (K)
zalezizi aky material. material za 130€ s pracou na dovej devir veru neni az tak moc.