Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rika vam nekomu neco znacka audio ECLIPSE?

o Navštíveno 439x o
o 26.07.2006, 04:47 | I.C.E.M.A.N
jsem v USA prej je to tady popularni a dobra znacka za royumnou cenu Kouknete treba na tohle [ Link ]

o 26.07.2006, 07:26 | VlastaCB
Musis davat pozor u radii vetsinou nemaji RDS a ladi lichy frekvence
musi to mit Evropskej Tuner
o 26.07.2006, 09:42 | clown
sice stoji oproti EU verzim mensi peniz .. ale Eclipse koupis uz i tady .. :o)
o 26.07.2006, 09:59 | aTTim
Uz by si to mohl nekdo schopnej koupit a poreferovat. Za morem jsou z Eclipse poprdeny uz par let, co jsem letos videl v Sinsheimu, tak design je teda silenej, na soudruhy s Ciny OK, ale ... ale design je jen jedna stranka veci.
o 26.07.2006, 10:00 | clown
aTTim .. dojedem k Harrymu ... ten by mel mit ty 8445 ky :o))
o 26.07.2006, 16:42 | erix7 (K)
Eclipse je Fujitsu Ten-kdysy kua po .... redia. 1983 jako prvni CC s ext. DSP. newmodely sem cucl v Sinsheimu a zaujal mne zase DSP s moznostmi jako pomalu u F1, ale da se ovladat pouze s jeich All in one >HU - ktera ve mne nebudi ale duveru.
o 26.07.2006, 16:49 | doronel
Na začátku července jsem tu měl všechny 3 přístroje, které se vyrábí pro Evropu a nabízel jsem zde, že může každý přijet a vyzkoušet je ve svém autě. Bohužel nebyl moc zájem a tak jsem je vzal zpátky do D.
Jsou to totiž moje předváděcí modely. :-(
Po domluvě je možno sjednat další termín. Nejlépe více lidí najednou.
Jinak v Praze jezdí jedna AVN 8826 a v Pardubicích jedna 8445E.
Pochybuji ale, že majitelé by chtěli někomu něco předvádět :-(

Odkaz na evropské modely je zde: [ Link ]

Ceny mailem
o 28.07.2006, 04:51 | I.C.E.M.A.N
je to ready pro evropu.Jdu do toho a v rijnu to budu mit v aute,tak pak poreferuji.Drzte mi palce :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3442 sekund.