Navštíveno 685x

17.07.2006, 23:14 |
Borin Dokázal byste mi někdo podle týhle křivky popsat jak by ten woofer v týhle bedně hrál (jestli kick nebo by šel do hloubky popřípadě jak atp) ??? Sháním co nejvíc infa...předem díky moc (woofer je Mju JR1004)

17.07.2006, 23:44 |
erix7 (K)
Borine- ty mas ve Skode SW smerovane do prostoru kabiny a je to jine jako kdyz je v kufru- krivka na obrazku je raltivni. ukazuje pokles F-3dB pri 45Hz a peak na 77Hz cili je ladenej spis Kick charakteru.
hodne zalezi od parametrov woofru. Mal by mat cim vacsie BL (idealne aspon Bl=10) a lahku ale velmi pevnu membranu (30cm basak by mohol mat Mm aj pod 100g) Evidentne ide o mensi box ako by menic potreboval, ale ak to neni zly menic bas by mohol byt skutocne skor typ "kick" Ak to bude mizerny basak nebude to ani kick ani hlboky bas ale ako hovori jeden znami cesky HiFi guru mlatenie hovien o stan (tak to doslova moze mat zvuk) namiesto "tuc tuc" len "plac plac", :-)))
Mimochodom ta tvoja simulacia vyzera ako keby som videl simulaciu mojho Soundstream GR 12 v tej mojej prtatatej bednicke (20l)-ale "kicky" mu idu aj tak slusne

18.07.2006, 10:38 |
Borin | Upraveno: 2006-07-18 10:40:02
To Erik : To ívm že to bude jiný než v kufru...mě směřujou přímo na sedačky...přesně tohle sem potřeboval vědět na co to je laděný víc...dík
To Blesk666 : No u-dimension JR 1004 mi nepřipadá jako špatnej...
[ Link ] :-)))
to Borin: nepovedal som ze by bol nejaky woofer zly, ale ze podla simulacie je v mensom boxe ako by mu patrilo. druha vec je ze som si nevsimol ze je tam uvedeny presny typ:-) takze plac plac asi nebude
blesk666: To je i můj názor.
Borin: Psal jsi mě mail a koukám, že jsi vybral podle mě tu nejhorší variantu. Ten woofer měl nejlepší průběh v těch tuším 45 litrech - tohle je na něj opravdu málo.