Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Docasne vytlumeni

o Navštíveno 480x o
o 11.07.2006, 15:46 | JP
"Potrebuju" docasne (tak do zari, pak se bude vsechno predelavat) vytlumit dvere v aute a nechce se mi na tech par mesicu nic drahyho kupovat - mam doma par desek (cca 1m x 1m) tepelne izolace. Je asi 5 mm tlusta, takovy molitan (ale vzduch pres ni neprojde). Ma cenu tim tlumit dvere? Jsou dost "derave" a tlumeni tam neni zadne, takze ted to hraje dost hrozne)

o 11.07.2006, 18:35 | blesk666
nie tymto fakt nic nevyriesis. Neviem ako pre teba ale praca je najdrahsia na celom prerabani dveri. neviem ako chces potom vsetko prerabat ale ak uz sa do toho raz pustas dvere by som urobil minimalne v rozsahu:
1.MDF podlozky pod basaky, utesnit
2.uzavriet dvere (tak aby zadna cast membrany hrala do uplne uzavreteho objemu) - pouzit mozes lacnejsie materialy ako napr Sikadamp, alebo to urobit este lepsie a este lacnejsie len to zas vyzaduje viac casu:
dvere zvnutra vystriekat HB Body 950 (sprej na rovnakej baze ako Noise killer butyl kaucuk, 400g za cca 100,- sk) alebo natriet rucne HB body 910, alebo 930 ceny radovo 300,- Sk za 3kg balenie co by malo bohate stacit na dvoje mozno aj stvoro dveri. dvere potom uzavriet MDF hrubky 10mm (treba presne vyrezat diely z MDF do kazdeho otvoru dveri, naskrutkovat, utesnit (staci aj silikonom ide o tesnost).
3.odstranit rezonancie deleneho tapecaku (pretretim spojov tapecaku ak je deleny HB Body 910 alebo 930)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3297 sekund.