Navštíveno 645x

Mam SW s rezonancni frekvenci Fs 42Hz a potreboval byhc postavit bednu a naladit na 41Hz muze to byt problem pro SW ?
Bude to vice mene na dB drag
tak to nechapu co tim 1hz chces sledovat-a kord na db dragu,kde potrebujes mit hrb mezi(zhruba)55az 80hz a je uplne fuk,zda bude mit fs 35 nebo 40hz!
Jde o to ladit kmitocet bedny.
Co to je za repro?Je asi solidni podle fs-u kde jaky sracky napisou 25:))))
no jedna se o Audio System Helon 12 SPL. Jde mi o to ze potrebuji postavit bednu na 41 Hz o nic jineho mi nejde. Ted jde o to jestli to ten SW vydrzi nebo ho muzu poskodit.
vse,co by ti slo pod tech 42hz pri vetsim prikonu zpusoby vetsi vychylku a zkresleni.
Takze pri normalni muzice nic takovyho nehrozi.A pochybuju,ze nejakej orchestr nebo slapak jdou na tuhle frekvenci.
Jedine pozor na testovaci frekvence-uz jsem jeden oddelal!:))))))
Ale vubec bych se toho nebal.
V cem jsi to nasimuloval?
No rek bych, ze si tim koledujes o mechanicky zniceni repraku, kdyz ladis bednu vicemene na jeho frekvenci.
Snad se nepletu, nevim to na 100%...
no prave ze mam strach ze kdyz na dB dragu do toho pustim 41 Hz ze ho znicim :(
zajimavy ale je ze podle vyrobce se na nej ma postavit bedna na 45Hz coz je prakticky take velmi blizko jeho rezonancni frekvence
čau mam dotas mam magnata xtc 1200 jaka by nanej byla dobra ozvučnice
radku nezlob se ale zaloz si svuj prispevek
na db pouzivate uz 41hz?
Vcem jsi simuloval tech 41?
Tappaja ma pravdu-kdyz to do nej nahulis a budes chtit tlak.
nekteri tlaci i na nizsich frekvencich
nesimluloval jsem nic, je to prakticky odzkouseno, pokud je to problem budu muset jit s frekvenci nahoru, bohuzel ale uz nevim jak :(
Budu si uz muset konecne ty pravidla prostudovat.
Ale zda neni kmitocet vzdy primo urcen,tak dle mne je lepsi tlacit na vetsi frekvenci(60...)kde neni takova vychylka a vlna je preci jenom kratsi.
Jak pise Watman je lepsi tlacit vejs hlavne kazdej reprak pak vydrzi vetsi prekrmeni
Lado: zapni si prosim ICQ aspon na minutku