Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > problém s Hertz DSK 165

o Navštíveno 410x o
o 10.05.2006, 12:12 | nuchtala
přestal mě hrát levý přední výškáč.dá se nějak zjistit jestli je v čudu.mrkl sem na to jen tak narychlo a výhybky jak mám hozené ve dveřích byly trochu vlhké.kdyby byla výhybka špatná,hrál by nebo ne?popřípadě dá se koupit výška zvlášť.dík za radu.

o 10.05.2006, 12:18 | Milhauzz
Nu, prvne bych vyskac promeril ohmmetrem, jestli neni odpalenej. Na dc odpor by mel mit cca 3.2ohmu, pokud me pamet nezlobi. Pak bych ho zkusil pripojit na slaby zdroj signalu, na malou hlasitost bych se ho nebal dat bez vyhybky, zkusis tim jestli hraje. Vyskace odchazeji hodne tehdy, pokud do nej pustis nizke frekvence, jednou se mi to stalo osobne. Zakourilo se z nej a uz nehraje. Vyhybky zkus prohodit a budes mit jasno, jestli je spatna. Treba tam bude mit jenom studenak, nebo si treba stratil jumper na utlumu vyskace, bez keryho to nehraje, ale nevim jak je delana vyhybka na Hertz repro. Nuz, hodne zdaru.
o 10.05.2006, 14:34 | Kleneex
vyhybky i vysky se prodavaji extra ale nevim kdo to u nas v CR dela ja ma moje z rakouska a dostal jsem i katalog k tomu kde se nabizy zvlast.
o 10.05.2006, 14:50 | jarkn
[ Link ] - ofic. distributor pre CZ a SK republiku
o 10.05.2006, 15:06 | Kleneex
Jinak tak jak jsem rikal:-))))
[ Link ]
o 14.05.2006, 21:33 | audioves.cz
Obrat se na clena LadaN, poradi po technicke strance a bude mit urcite i vejsky na prodej.
o 15.05.2006, 17:57 | nuchtala
Díky Pavle,už mu píšu.Snad poradí..
o 15.05.2006, 18:07 | nuchtala
akorát ten mail nějak nefunguje.je to ladislav.nesmerak@serviselektro.cz ???
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1955 sekund.