Navštíveno 487x

Jaký je váš názor na tento zesilovač?
chci ho do můstku na pohon 2x4ks 100W kickbasů. Jsem limitován místem -a toto je snad jediný co vyhovuje rozměry. Utáhne to?
-----------------------------------------------------------------------------------
Výkon:13.8V 4x70/140 W 4ohm
2x250/500 W 4ohm (můstek)

to ma nejakej ďábelskej můstek:-)
borci od SEKINU mi to potvrdili že ty parametry jsou 100%
Helix zesilovače nemaj chybu.
co tim chceš krmit? 2x4 kousky, to bude mazec. jinak ten esprit je vítěz testu v posledním C&H. kickbasová výhybka je k tomu asi za 600,-

29.04.2006, 10:16 |
texmur0 | Upraveno: 2006-04-29 10:20:29
rossi.x: Díky za tip na poslední C&H. Budu tím krmit toto: 2x4 Impact 100/180W v doorbarech. A druhý stejný zesík bude krmit ty středy a výšky(SEAS) nad tím.
Jen jsem si nebyl jistý dostatečným výkonem na Kickbasy

vypadá to bombově! ale s tím výkonem, no nevim. jestli to budeš honit přes můstek, tak nezapomeň na výslednou impedanci 4 ohmy! vychází to asi 62W na jeden kick, doporučujou tak 100W. ale zase budeš mít 4 kousky. jestli maj dobrou citlivost, tak by to mohlo stačit. co posloucháš za hudbu, že budeš takhle kopat?
Impacty mají citlivost 89Db. Poslouchám hlavně rock&metal.
A takhle to vypadá po zakrytování - chci aby to nenarušovalo moc styl auta...

libovka. moc pěkný. máš taky sub? čím ho krmíš?
No s SW trochu zápasím není na něj místo. Má to takovou speciálu . pushpull dvě třináctky mezi sedadly (je tu jen pár litrů místa) ale na třináctky to hraje dost zajímavě - ale dle mého o ničem.
Je to spíš taková rarita firmy HarmanKardon co se dá vyloudit z 5ti litrů a dvou třináctek. Já jsem jen upgradoval měniče a na 90W rms aby to sneslo větší zátěž.

když tak na to koukám, tak by se ti vyplatil Helix Dark Blue 5. akorát je fakt velkej :-) má 4 x 96 (4ohm), 4 x 150 (2ohm) + 395 (4ohm), 670 (2ohm), 767 (1ohm) na každej kanál by jsi pověsil 2 kicky na 2 ohmy. na sub by ti zbylo hafo watů, a má aktivní výhybky. hlavně bandpass. až na ty rozměry: 570 x 282 x 64 :-((((((
Jinak v kufru stavím takovou atypickou 30ku. Zatím jen ze zbytků co dům dal aby to nic nestálo. Hraje to když se zavře kufr a utěsní se horejšek na kterým je 1cm pěnovka. Cíl byl jasný-rychlá demontáž a uchránit místo v kufru. Tak a teď do mě šijte hifisti :-)

Jinak tento SW je aktivní má svůj 2x65RMS zesík. vím že je to málo ale měl jsem ho doma a navíc takhle malý se zase bude těžko shánět. Ale upgrade čsem určitě bude - a to asi včetně toho Carpoweru :-)
Jak říkám nic to nestálo a v zimě jsem se nudil...

to je jako to samy auto jako s tima doorboardama?!:))
Co je to zac-ta palubka vypada jak z medveda!?