Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosym poradte jak vyrobit ozvucnici z laminatu!!

o Navštíveno 734x o
o 27.04.2006, 09:49 | tunerKAMIL
Prosym poradte jak vyrobit ozvucnici z laminatu!!

Prosym vas poradte mi nekdo jak vyrobit ozvucnici z laminatu.Slysel jsem ze si mam udelat ozvucnici a pak ji dat do aute a natahnout na to prosteradlo.Je to pravda????Nebo jak se te dela???Poradte nekdo podrobnejsi postup nebo kde bych ho na netu nasel.
Dekuju.

o 27.04.2006, 10:53 | Mr.Loony
Kamile ty starej tunere :) prosym se "pyše z měkim i"

Jinak prosteradlem to radeji nedělej.
o 27.04.2006, 11:09 | tommas
Z pořádnejch prken stlučeš tvar toho wofru (čím vjetší, tim lepší). Chce to pořádný hřebýki, tak kolem 100 milymetrů dýlky, aby to drželo páč to je dost tlak.
Jako dobrá věc je třeba stará peřina. Peřím vycpi ten wůfr a povlečením ho celej obal. Posichruj to hřebýkama. Stačej menčí… Namíchchej ten laminát a celý to tím pomatlej. Taková ta laminovací rohož je stašně drahá, tak jako další vrstvu vem deku z půdy. Celí to tím obal pořádně namatlej. Udělá ti to pekelnou stěnu a snese to mega tlak.. nech to uschnout.
Fixou nakresli kam chceš ten reprák... Dlátem prosekej díru podle nákresu a ještě jednu na basreflex. Vyber to peří, většina se ho tou pryskiřícý přilepyla na stěny a máš to i vitlumený a zadarmo!!! Našroubuj ho tam co největšíma šroubama. Reprák dej magnetem ven, je škoda ho schovat uvnitř. No a celý bych to zvenku natřel třeba tlumexplastem, ten je fakt dobrej… ucpe malí díry po laminování…Je to hotoví, tak to jdi voskoušet...Kdyby nějakej problám, rádi ti poradíme.

Sory, že tady zasírám web, ale neba mě to dneska v práci a já se na tyhle dotazy už nemůžu koukat...
o 27.04.2006, 11:30 | FSAL
:DDD
o 27.04.2006, 12:01 | Freerider
tommas: no ty pyčo :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
o 27.04.2006, 12:03 | choze
tommas - ROFL
o 27.04.2006, 13:55 | -Hans-
Dobře ty:oD
Už du na půdu shánět deku:oD
Ty püčo:o)
o 27.04.2006, 17:19 | wattman
dlouho jsem se tak nezasmal-dooobry!!!:)))))))
o 27.04.2006, 17:22 | audioland.cz
:-)))))))))))))))) supr

chudak malej :)
o 28.04.2006, 12:35 | unregistered
Teda tommasi, ty seš ale vimatlanec gdyš neumíš ani požádně psát, hřebýky jsou tvrdý tak maj y tvrdý y ne???
o 29.04.2006, 18:06 | tommas
unregistered: Pokud může být prosým, tak můžou být i hřebíki.
Jinak jsem maturoval za našeho rodného jazyka za 1, kdyby byl nějaký problém...:-)))
o 30.04.2006, 14:30 | Pavel02
Kamile nic si z toho nedělej!! Všichni nějak začínali.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3263 sekund.