Navštíveno 1101x

Panove,hodte mi sem nebo na email fotky minus kabelu vedenej ze zesiku .... Jen bych rad videl,do jakejch castí kufru,castí karoserie(pokud mate umistenej zesik v kufru) ste to ,,uzemnili".Snad sem to napsal srozumitelne:-))??!Diky majstri!
natahni to od baterky a mas to jisty-pak je s tim akorad zbytecny trapeni!!!
Tech par stovek za kabel uz te nevytrhne-ne???:))

23.04.2006, 21:50 |
Ricci
jako wattman, natáhni i - pol k zesíku, je to jistější

23.04.2006, 23:12 |
Pluto Ukostři baterku na karoserii, a potom chytni zesíky například pod šroubem na pásy atd. Je to levnější a trápení s tím mít určitě nebudeš.
Baterku dobře ukostřit a zesíky a je to max. v pohodě!

24.04.2006, 10:31 |
billy Vzhledem k technologickému postupu při výrobě karosérie a povrchovým úpravám jednotlivých dílů doporučuji samozřejmě natáhnou (-) přímo od baterie. Taky se nesnaž zesilovač přikostřit více kabely na více místech nebo tahat (-) od baterie a pak ještě přikostřovat.
billy-tak tak,hlavne ty karoserie Francouzu!!Uz trikrat!!!!!:))
drakulec:s tim prikostrenim baterky a misto jako je uchyceni pasu to urcite bude bez problemu!Ale kousek kabelu das od baterky-kousek k tomu sroubu pod pas-takze ve finale bych to stejne tahl od ty baterky!!:))

24.04.2006, 12:08 |
drakulec | Upraveno: 2006-04-24 12:30:26
Mno potvrdili ste mi co uz sem stejne chtel udelal.
Jo a co ze to mate za auta?
-Ricci?
-fandars?
-Siggi_z_BA ?
dikes panove!!
23/04/2006 23:04 HIGHTOWER
je tam zbytecna ztrata...
Favorit a mám to ukostřený dole v rezervě!
A je to úplně OK!
A vepředu original místo (-)
ja som mal ukostrene na zadných sedačkach, teda tam kde je bezpečnostný pas a v poho :)
fandars :vyhral si konkurz na variantu kostreni.Ze me to nenapadlo hned,strcit to do rezervy..:-))
Az dokoncim instalaci komponentu tak ti poslu fotky..mam taky favo...:-)

24.04.2006, 17:23 |
Kapka (M)
ja jsem navaril matku M8 u rezervy ..mam to k rozdelovacimu bloku cca 10cm...auto Octavka...

Když mám vedené - od baterky, tak tam je ztráta výkonu?nebo co?jak píše Route88???? měl sem to oběma způsoby a rozdíl sem nepoznal..