Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > plochý subwoofer s výstupy na repro?

o Navštíveno 4580x o
o 06.02.2015, 14:39 | panther
Ahoj, potřeboval bych poradit s řešením subwooferu v roadsteru.

Aktuálně mám rádio a dva reproduktory, to je vše. Hraje to kupodivu přijatelně, ale při vyšších hlasitostech (>80km/h bez střechy) přestávají reproduktory ve dveřích stíhat a při basech chrčí.

Vymyslel jsem si, že k nim přidám aktivní plochý subwoofer (výška cca 8cm), protože ten se mi jediný vejde do kabiny a nechci nic dávat do kufru. Zároveň bych rád omezil frekvence do dveří, abych zabránil tomu drnčení. Ideální, kdyby měl ten integrovaný zesilovač rovnou výstupy na repro.

Zatím jsem našel jediný produkt, který, zdá se, kombinuje tyto dvě vlastnosti: [ Link ]

Chci se zeptat
- jestli máte dobré zkušenosti s některým plochým subwooferem
- jestli neznáte nějaký další model, který by měl i výstupy na repro
- jestli by nebylo lepší dát k těm reproduktorům jen výhýbky (jaké?) a sw řešit zvlášť

díky!

o 06.02.2015, 14:41 | panther | Upraveno: 2015-02-06 14:42:31
Doplním, že rádio bohužel frekvence omezit neumí, ale výstupy má high level i low level. Měnit za jiné ho nechci.
o 08.02.2015, 08:09 | Alííí
Ja mel dva nejaky noname pod sedackama v pickupu, ale byla to spis jen rychlovka, abych mel alespon nejakou muziku. Na cinskym DVD radiu hraly pekne a splnili to, co jsem od nich cekal.
Vystupy na repro to nemelo, resil jsem to normalne vedenim cinch od radia, a pak Y-rozdvojkou...prodavam je ted na bazosi, ale kdyz vidim ten Focal po kterym koukas, tak Ti je ani nabizet nebudu.. :-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3141 sekund.