Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > JL12w6v2- uzavřenka vs. bassr.- poslech?

o Navštíveno 4487x o
o 07.01.2015, 22:54 | Luigi
Řešim stavbu ozvučnice na tento woofer. Původně mě nic jiného, než uzavřenka nenapadlo, preferuji přesné basy, ale vrtá mi hlavou názor, že tento woofer bude hrát přesně i v bassreflexu. Přecejenou bassreflex by zahrál určitě hlasitěji, což by nebylo na škodu, ale jde o to, jestli to bude takový rozdíl, že si kvůli tomu mám zastavit půl kufru bednou a vozit o několik kilo víc.
Nebylo by možné si u někoho tento woofer poslechnout? Nejlépe v bassreflexu a v okolí Prahy. Nemám teď uplně čas na to, abych stavěl zkušební ozvučnici.. Díky za názory

o 07.01.2015, 23:46 | noclue
ten sub hra najlepsie v presne odladenom bandpasse
ma totiz rychlost uzavrenky a citlivost dokonca lepsiu ako BR.
len ma holt 30/60, resp 35/70litrov....ale zase vyuzijes cely jeho potencial
o 08.01.2015, 06:58 | Luigi
O tom jsem uz taky zaslech, ale to je bedna trikrat vetsi, nez uzavrenka. Chapu, ze neco za neco, ale to uz je asi nad moje limity, pak bych prestal jezdit na lyze, protoze by se mi nechtela vyndavat:-)
o 09.01.2015, 00:20 | pepe689
Das rakev na strecu no
o 09.01.2015, 06:58 | Luigi
Diky za radu, ale nechci kupovat hagusy:) Ty mas w7? Nebo uz neco jineho? Hodil by se poslech, treba by me to zlomilo:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3225 sekund.