Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Odhlucnenie hluku od kolies

o Navštíveno 7061x o
o 22.12.2014, 13:07 | mendo
Uz som sa tu zmienoval ze planujem odhlucnovat mazdu 6. Z interieru (okrem strechy) mam tak na 80% hotovo. Jedine s cim som si zatial neporadil k upnej spokojnosti je hluk od kolies. Preto chcem este skusit poriesit z exterieru. Aky material dat plastove podblatniky zvrchu a na plech blatniku, tak by to vydrzalo a aj utlmilo? co som pozeral neake projekty z CZ montaznych dielni tak davaju gladen aero neoprene, STP SPL04. Nemal som v rukach este tieto materialy tak neviem posudit vhodnost. Ist cestou z exterieru je to posledne co mi zostava a myslim si ze to prinesie vetsi ucinok ako z interieru. Za kazdy navrh vopred dakujem

o 22.12.2014, 14:17 | Jarda S.
některý auta maji originál z výroby na plastových podběhách koberec
o 22.12.2014, 14:29 | noclue
spl08 mam na podlahe a gladen aeropren mam zase v mondeu vo dverach....
spl je tazsie formovatelny, takze za mna gladen, ale hlavne by som do blatnika ako takeho nalepil natvrdo koberec dvojzlozkovym lepidlom smerom ku kolesu a miesto neoprene nahodil na blatnik zvnutra (tam, kde je relativne sucho) gladen multi, teda alb + neopren v jednom

este kupit tichsie pneu.....
o 22.12.2014, 16:40 | mendo | Upraveno: 2014-12-22 16:42:33
na zadnych podblatnikoch je take nieco ako koberec, sice nie uplne ako v obyvacke, ale take chlpate:)
To ale je nato aby nebolo tolko pocut posyp, hluk ako taky to az tak nemoze znizit.
Neaky koberec by som chcel nalepit aj na predne + podbehy pod celym autom-tie su tiez plastove tak by nebolo na skodu, len som taky koberec ktory by bol na to vhodny nenasiel a nechcem tam nalepit hociaku capinu.
Potom chcem polepit priestor nad kolesom ako je v tomto linku [ Link ] a potom podblatnik zvrchu [ Link ]
dovolil som si pouzit obrazky z ahifi.cz

Za prednym kolesom je este dost kryticke miesto a to priecka medzi kolesom a prednymi dverami.
Uz sa len dopracovat k materialom , ktore prinesu pozadovany vysledok

Pneu momentalne mam pirelli sottozero, nemal som scim porovnat, kedze som auto este na letnych nejazdil ale do buducna bude aj to kriterium pri vybere pneu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3345 sekund.