Navštíveno 5063x

15.09.2014, 13:55 |
Kapka (M)
hifici potřebuju pomoc..chci ozvučit mojí princezně autosedačku..protože už mě přestalo bavit celou cestu poslouchat jak mi za hlavou řve do uší přenosný DVD přehravač celou cestu "Přiběhy včelích medvídků..Ovečka Timmy atd.."..viděl jsem že třeba Recaro to některých svých modelů nabízí..2 zabudované repračky po bokách autosedačky.. jaké rwepráčky tam zkusit nabastit? nebo nedělal jste někdo už neco podobného? ..stačí něco obyčejného,opravdu v 3-pasmovém aktivu jí to dělat nebudu :-)

a co třeba jednodužší cestou-sluchatka?

15.09.2014, 15:16 |
Kapka (M)
na sluchatka je ješte malá..14 měsíců

15.09.2014, 15:40 |
swep vůbec nic bych tam nebastlil - při nehodě to bude hodně nebezpečné + nebudeš se moct případně soudit s výrobcem, když by došlo k nějakému úrazu a podobně

15.09.2014, 16:16 |
Fonfy sluchatka potichu nemozu uskodit ci? :)

15.09.2014, 17:03 |
Kapka (M)
myslel jsem to tak že nasadit malé cokoliv na hlavu je bojovka...čepice si nechá asi tak 10sec :-)

15.09.2014, 19:22 |
Alííí A co stoji to origo Recaro? Jestli ty to resis ve 14ti mesicich, tak me to ceka za 7mesicu... :-)
ale ty sluchatka se daji dat na ´´límec´´ opěrky hlavy k hlavě malé co nejblíž ;-) popřípadě je v pulce fikneš a ty plasty zastrčíš do sedačky z boku abys je mohl nasměrovat k oušku malé.
dělěj jak myslíš,ale myslím,že to moc komplikuješ :-)

16.09.2014, 02:15 |
silence23 | Upraveno: 2014-09-16 02:17:11
takto nejako by to bolo pekne... osadit do vnutra repro a presit to sietkou
[ Link ] 

16.09.2014, 11:07 |
Kapka (M)

16.09.2014, 13:50 |
Kapka (M)
tak jsem vyzkoušel ty sluchatka,že bych je kuchnul a nejak domontoval do sedačky..ale hrají moc potichu :-( takže to bude fakt chtít nějaké repro..poradí někdo něco?

16.09.2014, 14:54 |
Kapka (M)
tak jsem rozmontoval prehravač..a je tam toto repro... 8ohm 1W ...kde nějaký repro koupit?

ges
[ Link ] gm elektro
[ Link ] kouknul bych asi ještě na
hadex, tipa ,conrad,
dx.com
Otazkou je, proc MUSÍ nutně 14mesicni díte pasivne koukat na monitor... ale chápu, je to snazší než s nim udržovat kontakt a bavit ho
2 Alííí: mám túto, stála necelých 8 aj s tým stolíkom (ktorý je úplná chujovina zbytočná a otravná) a stupátkom na nohy...

Cervin: mas deti? Lebo nasa vydrzi tak hodinu v aute a potom je treba vela zabavy. Pokial si v aute sam dospely, tak je prospesne venovat sa jazde a nie riesit pkacuce dieta.
Kapka: kup jeden mal menic, pripevni ho na konstrukciu sedacky stahovackami na kable a mas to vybavene. Mala stereo nepotrebuje. My ideme na ipad a vcielku maju ;)
Cervin: mas deti? Lebo nasa vydrzi tak hodinu v aute a potom je treba vela zabavy. Pokial si v aute sam dospely, tak je prospesne venovat sa jazde a nie riesit pkacuce dieta.
Kapka: kup jeden mal menic, pripevni ho na konstrukciu sedacky stahovackami na kable a mas to vybavene. Mala stereo nepotrebuje. My ideme na ipad a vcielku maju ;)