Navštíveno 3785x

31.05.2014, 23:49 |
14kapr88 | Upraveno: 2014-06-01 00:07:28
Zdravím, potřeboval bych prosím poradit mám radio bez výstupy na zesilovač našel jsem adapter s koncovkami ale tím pádem mi nezbydou výstupy na repro jde zapojit 2 pásmový zesilovač na subwoofer a druhý 2 pásmový zesilovač na výhybky a pak na repro ? děkuji za odpověd
Autoradio:
[ Link ] Bez výstupu.
Adapter:
[ Link ] Zesilovače:
[ Link ]
Ano,pujde to, ale radeji bych koupil radio z vystupy pro zesilovac. Dneska koupis bez problemu starsi kolem litra.
Začal bych koupě lepšího rádia a i jinýho zesilovače. U těhle komponentů nemá cenu nic dělat.
sháněl jsem ale nemohu sehnat s mými funkcemi radio s 2x výstupem :( a když už tak za 4tis a to se mi nevyplatí :(

01.06.2014, 09:01 |
Marťas1 | Upraveno: 2014-06-01 09:02:37
ten zesík má vysokoúrovňové vstupy, takže hi-lo adapter nepotřebuješ
prostě napojíš výstupy z rádia pro repro na high in
ten zesilovac ma realny vykon 2x10WRMS,vubec bych se s tim nezabyval,protoze je to jak napajet to primo z radia...

01.06.2014, 12:05 |
ladinek | Upraveno: 2014-06-01 12:05:51
Tyhle zesíky mají na aukru, to bych měl strach, aby auto neshořelo :)
Kdyby si chtěl ,tak tady mám kvalitní rádio Alpine CDE-9882RSi na prodej..Nechal bych ho za 2tis. Samozřejmě plně funkční, klidně ti dám záruku na ozkoušení.. Výstupy má,dost funkcí a hraje parádně.. ;)
no a pokud chces nejaky znackovy pouzity plne funkcni zesik se zarukou ,tak tady
[ Link ]
Ty zesilovače jsem chtěl kvůli velikosti, mám ford puma a tam moc prostoru není na to aby jsem tam měl 2x čtyř kanál
no to je sice hezke,ale to si tam nemusel kupovat vubec nic,pac toto je uplne k nicemu...