Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jak nastavit hi-lo převodníky?

o Navštíveno 4240x o
o 30.05.2014, 11:15 | dogeatdog
Zdravím,
na mé e39 jsem pro zachování vzhledu a funkcí ponechal původní autorádio (s vyvedením AUX) a signál do dvou zesilovačů (přední repro + woofer) jsem vyvedl přes hi-lo převodníky ACV 30.5000-02
[ Link ]
Jedná se mi o nastavení těchto převodníků stavítky "LEVEL" min-max. Nastavuje se jimi výstupní úroveň, frekvenční citlivost nebo něco jiného? Existuje nějaký jednoduchý postup alá návod "Jak nastavit GAIN na zesilovači", tzn pár jednoduchých kroků?
(Tímto děkuji Milhauzzovi za skvělé články pro začátečníky, lama jako já je velmi oceňuje.)

o 30.05.2014, 13:14 | Pavel 528
dal bych zesileni na HI/Lo cca 70% a pak uz zesiluj na gainech na zesikach
o 30.05.2014, 20:10 | dogeatdog
Díky Pavle, provedeno, chodí to jak housle, až čumím :) asi spáchám thread "Lama pokus o hudbu v autě"
o 30.05.2014, 21:55 | Milhauzz
Jasně, spáchej, o tom to tu je :) A díky :)
o 31.05.2014, 08:25 | Pavel 528
nz,takze jsi spokojenej jak to hraje?nekdy az pojedes kolem,tak se zastav,chci to slyset....
Jo jinak ja uz zase hraju na origo,pac jsem e39 prodal..o]]]
o 31.05.2014, 09:30 | dogeatdog
Pavel> Hraje to krásně, kdybych to měl nějak vystihnout tak řeknu "přesně vykreslený zvuk"
Jsem koukal že jsi upgradoval, tak ať ti to jen dělá radost, krásné auto :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3174 sekund.