Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Klasika, Felicia

o Navštíveno 3889x o
o 04.04.2014, 22:19 | tomkovicz
Ahoj, mám jen rychlý dotaz, chtěl bych vyměnit sériové audio ve Felicii za něco co se dá aspoň trochu poslouchat. Myslím, že cokoli jiného bude lepší, než to co tam bylo. Vybral jsem toto, více bych do toho dát nechtěl. Děkuji mockrát aspoň za nějakou reakci. [ Link ] a rádio [ Link ]

o 05.04.2014, 00:13 | endru.ondra
Rádio nemá cd, ale to asi víš a chceš jen usb :) v týhle kategorii je to jedno.
Repro tohle neznám ale felda má 16 a budeš si muset pohrát drobet z tapecem aby si tam dostal 13cky
o 05.04.2014, 00:15 | Tuner#2
Felda má Ondro 130mm. Naopak aby jsi tam dostal 165mm je potřeba si pohrát, ale stojí to za to ;)

o 05.04.2014, 07:58 | tomkovicz
Ano, četl jsem, že 16 by bylo určitě lepší, ale nechci si s tím tolik hrát, kdo ví jak dlouho to auto budu mít...jde mi jen o to, aby byl zvuk o něco lepší, než to, co je tam teď:)
o 05.04.2014, 08:23 | tazman
gto hrají slušně ..v této cenové třídě.. neohromí ani neurazí..i v menších rozměrech jako je 13" překvapivě slušný spodní frekvence
o 05.04.2014, 18:43 | endru.ondra
Tuner#2 : jsem se blbě přepsal
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3356 sekund.