Navštíveno 3905x

Ahoj
Potreboval bych poradit jake blaupunkt radio si mam koupit.chci aby melo bluetooth kvuli handsfree a aby slo ovladat z volantu.mel jsem tam origo blaupunkt ktery mi ale nevyhovoval
Ik
Žádný aktuální model Blaupunktu nepodporuje OEM ovládání na volantu. Krom teda New York 830 a 835. Čili budeš muset šáhnout asi po jiné značce..
Aha, a tak to budu potrebovat asi nejakou redukci na to ovladani?
[ Link ] U tohoto pisou ze to podporuje. Mamprave blaupunkt toronto bt 420 u ktereho mi to nejde
to by si musel mít přímo jejich ovladač, niktera OEM. Jak jsem psal, krom New York žádný aktuální model nepodporuje OEM ovládání na volantu.
Ok, tak pokud si vyberu radio od jineho vyrobce, po cem mam koukat comusi podporovat?
Musíš koukat na to, aby podporovalo OEM ovládání na volantu. Pak k tomu budeš potřebovat ještě adaptér odpovídající tvému vozu + propojovací kabel mezi adaptér a daný typ autorádia.

10.12.2013, 22:37 |
JRM66 Alpine asi ani nahodou nepodporuje OEM ovladanie z volantu aj ked zakúpim potrebny pakšament?
Jak který model, ale z 90% podporuje.

10.12.2013, 23:06 |
JRM66 CDA 9833R
mam to do nakl. auta volvo rv 07. jak jsem psal. orig. radio tam bylo blaupunkt. vybral jsem si autoradio
[ Link ] nebo toto
[ Link ] psal jsem do e-shopu a tam mi rekly ze to ovladani z volantu neni mozny ptz se nedela redukce na toto auto....
Co to je přesně za volvo? Máme chytrý adaptér, co se dokáže "učit" podle auta, tak bych na to juknul.
to JRM66: jestli jsem dobře koukal, tak bohužel neumí.
Je to tahac volvo fh, rv 07
Ve specifikaci jsem našel alternativu. Ale nebyl rok výroby, proto jsem posílal mail přímo k výrobci. Jakmile dostanu adekvátní info, hned ti to sem nahrnu. Neboj.. :-)