Navštíveno 3943x

18.08.2013, 14:47 |
TROY Poradte kam všude nacpat STPčko
Do dveří přijde Audio System jen na rádio.
Zatim to máme takhle

18.08.2013, 14:47 |
TROY A jeden anglán to má takhle tak jestli to mám taky řádně volepit ;)

18.08.2013, 14:55 |
TROY pan pepe píše at se na to vyseru když to neuzavřu ;) tak na to kašlu
jo presne tak ,ale to by pan troy nesmel bejt linej .........a vlastne kousek plechu je EXTRA váha .......a nytky jsou tute drahy
pokud neuzavres ty diry tak je to naprosto zbytecne

18.08.2013, 16:51 |
TROY jak řikám je to vyřešený - nebudu s tim dělat nic - stp dodělám a je mi to ukradený a kor na repro který je jen na rádiu
troyáku, ty uchyláku. Koukej to uzavřít, nebo uvidíš..
Vitku a neni to zbytecna prace na aute co stoji v garazi? :-) akorat se ti to bude hur tlacit :-))))

19.08.2013, 16:35 |
TROY MM
to je vidět že jsi to auto už dlouho neviděl ;))))
Jinak uzavřeno na prasáka :)
Kdo vozi WRDcka tlumit nemusi :-)

20.08.2013, 21:01 |
TROY WRD mám doma hozený nepoužitý ;)
Zdarec, co znamená uzavřeno na prasáka? Předpokládám, že jsi ty díry jen přelepil vytlumovací fólií, ale pokud jsi je předtím v několika místech přelepil kobercovku, tak to bude v poho, dělal jsem to taky tak a je to sakra rozdíl ;-)

21.08.2013, 10:33 |
TROY jo to je přesně vono :D
tak pokud jsi tam dal i tu kobercovku, rozhodně to bude tužší než bez ní, ostatně tenhle postup radí i na prohifi.cz, takže žádná chyba si myslím. Jasně, uzavření plechem by bylo ideální, ale takhle to jde taky.
Kobercovku? :-) :-) No když to radí na prohifi.. :-)

21.08.2013, 22:01 |
TROY jo kobercovku - nechci nic nejtovat řezat vrtat apod - nevim co se kdy vysere ;) tak tohle bolí nejmín
jj, kobercovkou napřed ty díry přelepit a pak teprve lepit vytlumení, samo o sobě by vlivem tepla mohlo povolit, s tou kobercovkou je to tužší