Navštíveno 3399x

Zdar, máte někdo zkušenosti s tímto subwoofrem? Mám možnost ho koupit za dobrou cenu a na netu toho o něm moc není. Myslím si že Hertz není špatná značka, ale co ten výkon? Bude dostačující do malého auta (Citroen C3)?
Díky za názory

09.08.2013, 23:01 |
Saker Zdravim tě, no jednoduché, co od hudby očekáváš? Hertz je opravdu dobrá značka, ale ne obyčejná řada. To je ta bedna z aukra? ze těch 13stovek? pokud ano tak já osobně bych ji nebral, pokud jsi mladej kluk tak ti to stačit nebude. Hrát bude, ale nebude tě pořádně slyšet takže zpět k třetí větě, co od té hudby očekáváš?
Děkuju za reakci, pro jistotu přidám odkaz na zmiňovaný woofer
[ Link ] Na tom aukru jsem ho bohužel nenašel. K mým požadavkům: Určitě nesháním hudbu na nějaké soutěže ale spíš pro každodenní poslech. Předpokládal jsem, že by byl sub zapojen na zesik, a na druhý zesik by byly zapojeny kompy vpředu a ovály v platu.

11.08.2013, 21:41 |
Saker Tak určitě, na každodenní poslech to bude, ovšem co se týká těch repro, tak bych bral v potaz jaké máte rádio, protože některá rádia mají dobré zesilovače a je zbytečné při slabším výkonu sub mít další odběr proudu od zesiku. Ale kdyby přeci jen, tak bych doporučoval dát na ten zesilovaš přední kompa, protože tam je ten zvuk nejpodstatnější, jak je jinde zminováno i, tak kdyby ten zvuk šel zezadu tak je to takové ,,nepřirozené" (nehezky to zní). A tento sub není aktivní, bude k němu třeba koupit zesilovač(2-kanál o výkonu 150-max200W RMS). A nebo je varianta, koupit 5-kanálový zesilovač, napojit na něj sub a i front a rear a sladit to tak aby více hrály předky, to by také šlo a možná by to bylo nejideálnější.

11.08.2013, 21:43 |
Saker ten by byl dostačují na sub. pak záleží na výkonu repro.
[ Link ]
Asi bude nejlepší když sem dám odkazy a podle toho se asi nejlépe zvolí i zesik. Tak přední kompy by byly Rainbow a sice:
[ Link ] Zadní v platy by byly Crunch:
[ Link ] + tedy ten subwoofer co jsem dával odkaz výše. Ještě bych rád zmínil, že jeden zesik (který bych chtěl využít) mám. Viz odkaz
[ Link ] Není to asi žádná sláva, ale něco by se na to asi zapojit dalo nebo ne? :)
Já na tom zesíku měl basáček
[ Link ] a hrálo to obstojně, bohužel mám sedana a zvuk to skovalo v kufru, do htb, bohatě stačí.

13.08.2013, 00:03 |
Saker tak ten zesilovač píchnout na sub(nebal bychse dát do mostu,ale opatrně na něj) a na ty repráky koupit zesik 4-kanál. Jen dotaz co máte za rádio?

13.08.2013, 00:04 |
Saker ladinek: jo sedany jsou na to horší, ale dá se to postavit tak aby to hrálo do kabiny, jen to chce bednu vlastní výroby, ne origo od výrobce. :) ale i tak to v kabině bylo slyšet ne?
Bylo, ale ne tak hutně jak teď přes monoblok ve spojení s DDLE 510 :)
Rádio mám základní od Alpine, kupované asi před rokem teď nevím označení ale tuším že to je Alpine CDE-121