Navštíveno 3558x

během následujících cca 14ti dnů bych rád sehnal zesík k tomuto subu, zapojený bude na 4 ohmy, kabel mám v autě natažený 25mm takže cca 600w rms bude strop, nějaké tipy?
na bazarech jsem nic slušného nenašel, vyjma tohoto
[ Link ] byl bych rád kdyby k tomu zesíku byla i dálka, cenově tak do 5 tis., když bude levnější zlobit se nebudu
no momentalně jsem žádný nikde neviděl, a jen teoreticky, je dvoukanál vhodný pro dvoucívku subwoofer?
jasny. muzes ho zapojit na 1 nebo 4 ohmy. Sam jsem tuto kombinaci mel prave s tim, co jsem ti prodal a slape to dobre,ale zvladl by jeste vic, ale jak pises, jses omezenej kabelama a rekl bych ze toto je idealni kombinace
a tady mas treba tento hertz
[ Link ] nevim, kolik bude mit realnej vykon, ale urcite by to zahralo taky dobre
nebo tento rodek a zapojit na 1 ohm.
[ Link ] taky jsem ho mel zapojenej na 1 ohm a pokud ma zesik dobrou kontrolu tak to je uplne v pohode:-)
zapojený to chci mít určitě na 4 ohmy, na ten hertz už jsem taky koukal, ale nemám vůbec zkušenosti s touto značkou tak nevím, nerad bych koupil něco co nebude šlapat tak jak by mělo
hertz je dobrej, nebal bych se toho :-)

18.05.2013, 08:38 |
MaxxT to je samozrejme uplna kravina, zapojovat basak do 1 Ohmu na dvoukanalovy zesilovac. Jen hodne male procento zesilovacu, ktere jsou dvoukanalove, jsou stabilni do mustku na 1 Ohm!
Omg, pokud tomu nerozumis, tak nez radit blbe, tak neradit radsi vubec. :-(
mam tady helix 1000.1 a tedy by sel zapojit na 1 i 4ohm
[ Link ]
MaxxT: ten rodek je monoblok stabilni do 1 ohmu tak cemu pak prosimte nerozumim? :-))
[ Link ] prvne pochop co kdo pise a pak se zacni vylivat :-)

18.05.2013, 19:01 |
MaxxT bylo napsano :
no momentalně jsem žádný nikde neviděl, a jen teoreticky, je dvoukanál vhodný pro dvoucívku subwoofer?
tvoje odpoved byla:
jasny. muzes ho zapojit na 1 nebo 4 ohmy. Sam jsem tuto kombinaci mel prave s tim, co jsem ti prodal a slape to dobre,ale zvladl by jeste vic, ale jak pises, jses omezenej kabelama a rekl bych ze toto je idealni kombinace
z toho jasne naznacujes, ze jsi takhle mel dvoukanal a ze mu to tak doporucujes, tak jen upozornuju na bludy. Pak chodi lidi,ze jim nekdo neco poradil a cumi, ze si to znicili a chteji reklamovat veci.
tos blbe pochopil:-) jasne ze na 4 ohmy jsem mel zmustkovanej 4 kanal rodek.Ma odpoved:muzes ho zapojit na 1 nebo na 4 ohmy byla na otazku jak se ten suvwoofer celkove da zapojit :-) To jsme se nepochopili.
Samozrejme jsem nemyslel, ze ten 2 kanal ma hodit do 1 ohmu.to jsme se vazne nepochopili a tedka kdyz to ctu zpetne tak to fakt vypada, jako kdybych to tak radil :-)
Tak pro upresneni: 2 kanal muzes zmustkovat a budes mit 4 ohmy.
Kdyz budes mit monoblok, tak muzes zapojit i na 1 ohm ale bacha na kontrolu :-)
oprava: zmustkovanej 2 kanal
To Jasny jsem mysle na otazku: Je 2 kanal vhodny na dvoucivku subwoofer? A odpoved: Jasny.
A pak jsem napsal ze to muze zapojit na 1 nebo na 4 ohm, ale to uz jsem nemyslel na dvoukanal,ale celkove ten subwoofer, doufam ze uz se chapeme :-)
za ty penize bych vzal radsi hertz.
no to urcite ano,ale s ohledem na to,ze ten sw bude chtit nakrmit vic,tak bych volil to co umi i prave 1ohm...tedy Helixe..o)
edit:ted koukam,ze ten puvodni odkaz na Bazosi je prave na ten muj Helix..o))
jojo ten helix jsem našel na vašem webu, takže ten by byl nejvhodnější?