Navštíveno 4895x

Zdravim,mám možnost koupit uzavrenou ozvučnici do levé bočnice do vozu škoda octavia combi,oběm je 15 litru a maximální montážní hloubka je 170mm. Myslíte ze to má cenu tak malí subwoofer a tak malou ozvučnici do tohoto auta a popřípadně jaky reproduktor by dobře zahrál v teto ozvučnici pro tento vuz. Děkuji
tak zalezi co od toho cekas,ale na podporeni basu uplne idealni reseni
jj to chci jen podpořit basy a hlavně nezabírá ti místo v kufru,což je idealní rešení ale co do te ozvučnice idealně vlozit?
Já bych do toho vložil JL :-)

04.05.2013, 21:41 |
rebel jo to má smysl na dokresleni basu to je dostačujicí jen ne každý woofer umi hrat v takové malé ozvučnici ja ted testoval gzhw a v 15l uzavřence hrál slušně a když sem ho dal do 30l bassreflex tak to bylo o tretinu lepší ale i v 15 to bylo na dokresleni sestavy dostatečný nebál by sem se toho
Nikdo nemá nic odzkoušeného v takto male uzavřené ozvučnici co by doporučil?

06.05.2013, 10:54 |
Augi Ja měl Audison TH Basso 10" v 18litrech a v pohodě.
Já měl Morel Ultimo SC10 v 15ti litrech a taky docela v pohodě.

06.05.2013, 20:13 |
1kw Helix P10 v 15 litrech a na doplnění spodků to stačí.
A nemate nekdo zkusenost s dvema sw?jak na leve strane tak naprave?
JL Audio 8W3v3, ale chce to rozumný zesilovač s dobrou kontrolou. Objem ozvučnice cca 9 litrů. Na 10W3v3 už by těch 15 litrů bylo málo.
8w3v3 v BR tie 10-ny v 15L netto idu, ale to je fakt minimum
já mám odskoušeny dva mezi podběhama a super!!! :-DDDDD
akorát už nemám místo v kufru :-) ale mě to neva

10.05.2013, 21:10 |
Jajinek | Upraveno: 2013-05-10 21:11:23
2x
Mezi podbehama prave potrebuju misto :(
Mezi podbehama prave potrebuju misto :(

13.05.2013, 14:12 |
1kw Pokud nemáš vysoké nároky (SPL) tak 10" v uzavřence zahraje dostatečně, jen to chce vybrat vhodný sub a dostatečně nakrmit...
toxikcz--nahod foto, pokud bys ji nebral, možná bych měl zajem,
Jinak v předu Morel maximo 6 zatim na 4K fli loaded 900s(válel se doma),časem vyměnim,Nebo mě napadlo nějakej malej bandpass,spíš to bude hrát rock,metal,ale poslechnu jsi skoro vše,ale zas aby to stačilo k velikosti auta.
bandpass na metal a rock hmmm super tak to je jak na F1 poslouchat 56MP3
noclue: slyšel jsi tu 8W3 v BR? Nátrubek a objem dle výrobce? Je pekelně dlouhý což je divné, ale doporučené JL bedny hrají, takže předpokládám, že nebude hučet apod. Nátrubek už mám připravený, jen ho tam nacpat. Díky.

17.05.2013, 23:37 |
mendo Ali 10si v predu pod palubkou (ozvucnica cca 12-15 l uz si nepamatam) na DLS A6 a este teraz mi nabiehaju zimomriavky, ked si spomeniem na zaciatok sultan of swing. Uz by som si asi nezvykol na sub v kufri.
Hadam sa este niekedy objavi Ali u mna