Navštíveno 1972x

Zdarec. Má někdo zkušenost s touto značkou? Doteď jsem byl zvylý jen na Pioneer, ale tato firma nedělá radio s bluetooth v oranžovém provedení (mám BMW). Proto jsem hledal a našel toto :
[ Link ] Což by mělo mít volitelné podsvícení. Problém je v tom, že mě spousta lidí odrazuje právě od této značky, že zvuk špatný, slabý signál na rádio .... Zajímalo by mě, jetli někdo může toto vyvrátit, či naopak potvrdit.

16.08.2009, 15:28 |
Robo Prošel jsem si od Kenwoodu přes Alpine,Pioneery,Blaupunkty a na Kenwooda nedám dopustit:o) Jednou jsem musel měnit propojovací pásek displeje.Podle mě chybu neuděláš:o)
za me ma Kenwood bod, nekomu muze trosku vadit jejich typickej design,ale jinac super radijka
Kenwooda osobne nemam(ani nechci)ale u par lidi jsem je slysel,neni to urco spatny,ale clarion je clarion :o))))))
Já mám radio kenwood už přes 2 roky a neměl jsem s ním jediný problém, jsem velice spokojenej. Radím, neboj se ho :)

18.08.2009, 10:13 |
jao01 Ja mam Kenwood KDC-W7537UY v jenom aute a v druhom Pioneer DEH-P7000UB kupoval som ich zhruba naraz a su skoro na rovnakej urovni. Tiez som Kenwoodu moc neveril ale bol som prekvapený a v testoch tuto znacku tiez chvalia.

18.08.2009, 10:38 |
MaxxT ja mam v aute kenwooda nejvyssi seri 9537 a zvukove je to naprosto skvely radio, takze urcite bych doporucil kenwooda a nebal bych se toho.
Dobrá dobrá, dám na vás a skočím do něj. Ta cena je myslím bezkonkurenční.

18.08.2009, 21:50 |
jarkn
kenwooda máme v jednom autě 8 let starý rádio hrálo skoro deně nemůžu si stězovat