Navštíveno 2136x

27.07.2009, 21:00 |
Fazy cau chlapy nevim jake repra dat do punta nevim jestli tyhle
[ Link ] nebo
[ Link ]
tak první odkaz mi nejde nějak zobrazit.Ale co se týče hifonicse tak klidně.Věřim tomu že fakt budou stát za to

27.07.2009, 21:44 |
gorky taky mam punto a zrovna resim hudbu ;)

27.07.2009, 23:04 |
Fazy

27.07.2009, 23:07 |
Fazy nevite o nakem zesilovaci k na sub 6000w rms a 12000w max jasy myslim ze dva hisfoniky 3000wrms pro pojit je pres master slave je dobra volba nebo ne poradte a mam punto
tak to repro z těhle dvou určo hifonics
Fazy:Tak o čem vůbec mluvíš???Nejdřív o repro a ted o zesilovači.Nemáš to trošku pomotaný??

28.07.2009, 05:44 |
Fazy tak ze rikate hifonics jo
A co takhle tam dát Audibahn? za výprodejní cenu, máme poslední zásoby skladem , impregnovaná textilní membrána s kompozitem , 25mm textilní výška, 140RMS, opravdu velká výchylka středobasu a dobrý kopák a za kolik?
Výprodej za 1970Kč s DPH včetně dopravy !SKLADEM
v této ceně si myslím bezkonkurenční repro za cenu pod 2.000Kč
[ Link ] 
v teto cene bych uvazoval jeste o:
[ Link ] a nebo nyni opet v hojnem poctu za lepsi cenu Morel Tempo 6:
[ Link ] mas hedvabnou vysku, hodne dobre basy, kvalitni vyhybku za hodne prima penize
ve slovenskem autohifi a navigace vitez testu, v nemeckem testu opet vitez a prehraly repra i tusim v cene cca 8000 Kc
Stejné hodnocení jako Morel Tempo 6 dosáhli i Mac Audio CFX 2.16. Pokud si potrpíš více na basy tak bych volil Mac Audio ( mají i vyšší zatížitelnost ), pokud spíše SQ tak Morel.
a vzhledem k tomu, ze nekdo neaktualizuje vyrobky na webu a Mac Audio CFX 2.16 byly ve vyprodeji a uz nejsou k mani, tak zbyvaji Morel Tempo 6 :-)
CFX uz se nejakou dobu nepouzivaji (mame jeste CFX 2.13 skladem za akcni cenu a uz take nebudou)
spousta prodejcu uvadi na webu nepravdive informace kdyz zrovna nekopirujou cizi weby, ale nikoho konkretniho nejmenuju :-)
:o) Mně se zdálo, že jsem zahlédl novinku. Tak to bude zřejmě nástupce:
[ Link ] Škoda té vyšší ceny.
v pohode, to budou ty CRX no :-)