Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > praskani pri zapnuti a nevypinatelne REM

o Navštíveno 2467x o
o 30.06.2009, 22:59 | roti
zdravim,

mam takove problemy. natahal jsem kabely a na zkousku napojil zesilovac na 4CH (dela to i zesik na SW), kdyz zapnu radio, tak v reprakach desne praskne, az mam o ne strach. jde to nejak vyresit?

dale mam problem, ze jsem dal REM na modrobilej na iso (VW), ale zesilovace mi stale sviti zelene a jsou zapnute, at je radio off nebo on :( ale mely by se prece zapnout jen po zapnuti radia nebo ne?

diky za odpoved

o 30.06.2009, 23:59 | Phitypaldy
No sviti protoze mas REM na stalem +
Musis to dat na spinane +

o 01.07.2009, 07:56 | DJ.UFÍK
jj VW ma ty kabliky prohozene:o)
o 01.07.2009, 17:34 | roti
diky panove! a nevite jeste, jak zapojim alpine 9812 tak, aby se mi spustila pri zapnuti klicku (VW)? taky s tim bojuji. diky
o 01.07.2009, 19:29 | Phitypaldy
Vem si zkousecku a vyzkousej kabely co vedou z auta proti kostre. Ten ktery ti bude svitit i pri vypnutem zapalovani napoj na kabel radia znaceny 12+ (vetsinou byva cerveny). A pak zkousej kazdy kabel zvlast a ten u ktereho se ti zkousecka rozne pri zapnuti zapalovani je spinany. Ten napoj na spinany od te alpiny. Jakou ma barvu to ti nepovim, ale mel by si to mit u radia zobrazene(ze spodu na nalepce nebo v navodu).
o 01.07.2009, 20:08 | roti
diky, asi to ma bejt zluty. ale problem je ten, ze mi od te doby co jsem daval alpinu nejak nefunguje ten od zapalovani. dnes jsem zkusil dat zpet vw betu a uz se sama nevypina a nezapina jak driv :( tak nevim. je na to nejaka pojistka?meril jsem i proti kostre a nic.

foto k příspěvku  od roti

o 01.07.2009, 21:10 | mourl
Pojistku v autě určitě prověř,měla by tam být.Možná jak jsi "zkoušel" tak jsi o něco zavadil, to se stává.
o 01.07.2009, 21:51 | roti
mrknu na to
o 01.07.2009, 22:09 | Phitypaldy
Muzou tam byt celkem 3 pojistky. Radio, stale plus(byva v takovem valecku nebo krabicce co je na stalem plus takova ta sklenena) a normalne v pojistkovce.
o 02.07.2009, 22:31 | roti
tak byla prepalena pojistka 37 pro S-kontakt, ale zapojeni na klicek se nedari. jde to jen tak, ze se mi sice zapne s klickem, ale nejde mi zapnout bez klicku :(

a REM uz jsem take pripojil, na podrej z radia (antena)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3092 sekund.