Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Tlumeni celeho auta

o Navštíveno 2104x o
o 24.06.2009, 22:58 | Miky_CZ
potreboval bych vytlumit cele auto a to hlavne z duvodu hluku od pneumatik, nejlepe mi zatim vychazi tohleto [ Link ] ale nevim jestli to pomuze od toho huceni a dalsi problem je ze je to offroad a stane se ze ho utopim takze aby to bylo vodeodolne a nedrzelo vodu, tlumeni by bylo na vsechny dvere podlahu a hlavne podbehy zevnitr

o 24.06.2009, 23:04 | cendler
na dveře bych dal 25, ale na podlahu a strop, bych šel asi do 40, přecijenom u tebe ta podlaha nebude vytlumená vůbec, napiš mi na icq trochu to proberem
o 25.06.2009, 12:36 | prohifi.cz
ver, ze to pomuze moc - vice viz zde:
[ Link ]

namerene hodnoty mluvi za vse. Osobne bych cele auto vylepil Vibraflexem SXP 25, ta 40ka uz mi prijde zbytecna. To bych spise na problemove partie dal Dynamat Tac Mat jeste na Vibraflex SXP

jinak nepostradatelny pomocnik je tohle:
[ Link ]

kdybys mel zajem, jako vzdy vse skladem :-)
o 25.06.2009, 19:27 | MikRacing
A jaké zkušenosti s Tecsound [ Link ]
o 26.06.2009, 06:06 | CarMedia.cz
Tecsound bych dal tak maximálně na podlahu a to bych se ještě hodně dlouho rozmýšlel.. když tlumení, tak bych dal skutečně Vibraflex.. Máme všechny modifikace skladem, mrkni..

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3158 sekund.