Navštíveno 2900x

03.06.2009, 00:37 |
Geo89 | Upraveno: 2009-06-03 00:42:53
Zdravím, řeší se to tu často a taky počítam s tím, že mi každej řekne něco jinýho, ale stejně se zeptam :)
Potřeboval bych poradit s výběrem komp okolo 3 tis., který půjdou na DLS CA 23, takže s výkonem okolo 100w RMS
Výběr bych asi omezil na :
1/Rainbow SLX 265 Deluxe
2/Rainbow CSX 265
3/Rainbow SAX 265.20
4/DLS MS6A (sice dražší,ale ladila by značka, tak mě lákají)
5/Hertz HSK 165
6/Audiobahn ABC600V
[ Link ] Ostatní pouze pokud by byla výhodná nabídka.
Většina z nich je sice dražší,ale mám je vyhlednutý za cenu právě okolo těch 3 000.
Poslouchám převážně rock, něco z metalu, a jinak příležitostně i ostatní styly.
Poslouchám názory :)
ahoj ja mam v passatu rainbow deluxe a hraje to uplne bombovite!!krasny cisty zvuk!!!taky posloucham roct i jine ale pri kazdem stylu krasne stihaji a dodaji dosty muziky a v dobre kvalite.mam presne
[ Link ] a napajim to zesikem dragster 4110
[ Link ]
hlavne je treba vytlumit dvere at nekde neco nerezonuje protoze by byla skoda mit takove repro a aby nekde neco rincelo a rezonovalo.ja mam komplet vytlumene dvere a je to rozdil jako prase.

03.06.2009, 00:53 |
Geo89 rainbow jsou asi moji favoriti.. neví někdo jakej je rozdíl mezi těma 3 co tu mam napsaný ?:)

03.06.2009, 01:04 |
Geo89 nojo ty výkony nejsou zas tak rozdílný, 100 nebo 120w to uz je celkem jedno... myslel jsem spis ktery jsou nejlepsi ? mas to pekny :) ja to mam u renaulta s dverma slozitejsi ..momentálne tam mam powerbass S6-C a mam jen plát tlumení za tim reprákem, cca 30x30 cm.. nic tam nedrnci,ale uvazuju o tom to predelat..
ty tam mas powerbassy a ty chces davat pryc??to bych nedelal.to jsou hodne slusne repro.kamarad je mal v omeze a hralo to neskutecne dobre a na zesiku magnat rx-44.Tak ty repro jsou tak zhruba na stejno.Ja mam deluxe a jsem moc pokojeny.Diky za pochvalu.Taky to stalo hodne prace.ale za to to stoji.a mam to zabudovane tak jak to bylo origo kvuli cumilum a blbcum co radi vykradaji auta.tak neni vubec nic poznat ze tam je neco jineho.Tak to tlumeni je traba tam kde je to nejhorsi na vibrace.Tak ja kdyz uz jsem s tim delal tak jsem to udelal cele.tak kdyz uz tak uz.tajk vetsina lidi rekne ze tlumeni je da se rict zaklad.ale to uz zalezi na to tobe.vytlumene dvere jdou poznat uz pri zavreni dveri.jsou o dost tichsi.

03.06.2009, 01:43 |
Geo89 no neříkam že PB jsou špatný, jen doufam, že to co jsem tam vypsal by mělo bejt zase o třídu vejš..:) tlumení je kapitola sama o sobě, teď mi jde spíš o ty repraky
tak jestli chces vedet muj nazor tak ty co mam tak jsou super.preber si to jak chces.ja nemam zadne vyhrady!!!mam ty deluxe a jsem rad ze je mam.uvidis co ti budou radit ostatni.ale mam je a vim o cem mluvim.a vim jak to hraje a co to dela a jak.no kvalita a cena = skvely vysledek.projdi so to hlavou.tak urcite i ty ostatni nejsou spatne.mam zkusenosti se svyma tak se o ne chci podelit.
MS6A jsou super.. z těchto bych šel právě do nich..
měl jsem jak MS6A tak rainbow slx 265 deluxe a mohu říct že pro mne byly lepší DLS...
V této cenové hladině určitě koukni i Mac Audio CFX 2.16. Výborné zpracování, vysoká zatížitelnost a zvukově se v testu repro kolem cca. 5k umístily na 1. místě s Morel Tempo 6.

03.06.2009, 17:01 |
Geo89 No DLS jsou akorát trošku dražší, ještě o tom popřemejšlim. Který z těch 3 rainbow(SLX 265 Deluxe,CSX 265,SAX 265.20) jsou podle vás nejlepší ?
z tebou uvadenych DLS MS6A nebo Rainbow SAX 265.20
Rainbow se mi zvukově nelíbí, měl jsem i přímo SAX v autě a šly pryč, hnusné výšky kovové, aktuál DLS MS6A a ty už mám docela dlouho :-)

03.06.2009, 18:01 |
Geo89 | Upraveno: 2009-06-03 18:03:31
Dík za názory, takze SAX a DLS jsou favoriti...
Nemá je někdo z okolí Plzně v autě ?:) někdo kdo by byl ochotnej udělat předváděčku :-D
hifi: Čím je krmit? Mac Audio CFX 2.16
Já je měl na Denonu DCA 800. Nejsou holt finance :-( Měl jsem je také na zesu Mac Audio 2x60W RMS a ten byl na ně slabý. Ale zřejmě na tom budou co se týká nenažranosti o něco lépe jak Morely. Pokud se bojíš Mac Audia, tak jsou to původně tyto:
[ Link ] Ale na Denonu zahrály fakt dobře.