Navštíveno 2688x

Ahoj autohifíci...
Potřeboval bych poradit ohledně výběru zesilovače(ů)...
Mám dvojitou podlahu, kde prostor pro zesilovač je 58 x 29 x 9 cm... Otvory pro kabeláž jsou pouze na kratších stěnách (těch 29cm)...
Otázkou je, jestli tam mám hodit nějaký dva menší (4ch + mono) zesíky - jaký byste doporučili??? Nebo rovnou nějakej 5ch(6 ch)...
V prvním případě mě napadla kombinace: MB Quart DSC 480
[ Link ] + Sinus Live SL-A 500
[ Link ] - To by bylo teda natěsno...
V druhém případě by se mi líbil: RODEK R 680 A (
[ Link ] )

31.05.2009, 14:03 |
137
No nevím zda pro Radeho by Magnat byla nej. volba.. Je to Sq.. :-))
SQ, kterej nemá moc peněz... :) Jinak, těch 15 litrů není myšlený jako cenově, ale objemově (58x29x9)... Nevěděl jsem, jak jinak tenhle topic nazvat... :) :)
Cenovku spíš nějakou nižší...

31.05.2009, 14:24 |
TROY škoda,že jsi limitován rozměry - mám Audison VRX 6.420 :) a cenově by ses krásně vešel
a co tento
[ Link ] , sice jeste neni v CR bhuzel skladem ale jiste brzy bude, myslim i vykonove by ti mohl pasovat

31.05.2009, 16:03 |
clown najdi Xetex 5g500
je to v tyhle velikosti a mel bys klid
[ Link ]
ake kompa? aky sub?
zapco reference maly 4-kanal a monoblok by mohli vojst
Kompa zatím PB S6C - budu vyměňovat, sub zatím nemám... Kompa bych chtěl tak 80-120wrms + sub takových 150-250wrms... Ještě přesně nevím co... Zesík potřebuju (co mám teď se mi tam nevleze) a tak už si to chystám na pozdější rozšíření...
Rade: Sw bych volil asi něco od RF,uDimension..
Collin: Jop, už jsi mi nějaký tipy dával, ale zrovna v tuhle chvíli je nejaktuálnější zesík...
Ještě mě napadla kombinace 4ch(středobas + woofer) + 2ch (výšky)... Opět jsem ale závislý na rozměrech...
Radegast: máme hodně na výběr, ozvi se
dal bych asi tento Crunch. Nyní tato značka udělala zas krok kupředu, navíc výkonnostně je na tom hodně dobře i na 5. kanále!!
[ Link ]

31.05.2009, 20:38 |
cendler | Upraveno: 2009-05-31 20:41:32
myslím, že mám pro teb přesně to co potřebuješ, výkonově je na tom super, každý kdo ho zná, tak vím o čem mluvím a hlavně tvoje rozměry jsou skoro přesný to co má :-D
[ Link ] jinak ho prodávám já, ještě je pořád v autě, tak by se dalo poslechnout, kdyby jsi chtěl, ozvy se mi na ICQ

31.05.2009, 21:50 |
TROY sorry za OT,ale válim se tu smíchy jak mu každej píše at se ozve atd :-)))))))))))))
No, nejdřív to teda bylo založený s tím úmyslem, jestli byste raději poradili tu nebo tu kombinaci v závislosti na prostoru, který je pro mě omezující... Nakonec se z toho stalo takový "bazárek", ale to vůbec nevadí... :)
Tak vidím, že kombinace 4ch + mono se moc neujala -> budu koukat po nějakým 5ch... Díky za nabídky...
To Noclue: Co jsem se díval na stránky, tak nejmenší mono je tohle:
[ Link ] a to už má 30cm... To by 28 muselo zbyt na 4ch - to bude malo...
A co takhle kurva silnej 5kanál ?
Crunch P5000.5
4x125RMS + 1x300RMS 4Ohm
4x200RMS + 1x500RMS 2Ohm
8458Kč s DPH :-)
napada me SQcko s vyhovujicimi rozmery :-)
[ Link ]
ak mas tak male rozmery, tak sup profile 4 nejaky strelis aj na ebayi, posledny bol pod 300 Eur ma len 4cm vysku a nan potom susp nejaky mono/2kanal napr Zapco Ref 500, ktory bezne je na ebayi po 300Eur
spolu 600Eur a mas spickove zosiky...
alebo Xetec
s cinskymi crunchami a spol neporovnatelne :-)
ale holt bez zaruky
mám v práci nepoužitý 5 nebo 6k zesilovač od Phase....jen si ted zaboha nemohu vzpomenout na přesný model :)Kouknu zítra v práci...
Chtěl jsem ho původně k sobě do auta,ale nějak mě ta stavba zase opustila.Cenovka by byla cca 9000,- ...za to jsem ho i koupil(původní 21000,-)
liberec> ak je to RS6 tak fajny zosik za tie prachy
Nějak se mi zalíbil Phase Linear PB Six... Co sem se díval, tak se tady prodávaly kolem 5000...
To noclue: No 600Eur je na mě dosti... Zas tolik $$$ nemám... I když věřím, že by to byla kvalitka...
Nejlepší by byla cenovka kolem 5000... Max. 6000... Z čehož vyplývá nějakej starší kousek...
Co se tady tak prodávalo v týhle cenový relaci, tak byl Phase Linear PB Six, Hifonics Z8000, Hifonics ZXi8006 a dál jsem nic moc nenašel... Výkony mají přibližně stejný (55-65 + 200 wrms)
Jenom se trochu bojím toho, že kompa mi přehluší sw z důvodu, že dostane malej výkon (200wrms)...

02.06.2009, 11:37 |
lukee_cz | Upraveno: 2009-06-02 11:38:23
radeggast: pokud chces SW jen na dokres, tak ti tech 200W bude s prehledem stacit. Momentalne mam Hifo ZXi8006 a na nem JR1004. Kdyz pockas cca 2 tydny, tak bude Hifo na prodej (uz mam koupeny jiny, ale stale nenainstalovany :-( ) a s prehledem se vlezes do tve ceny.
[ Link ]
Nebyl by někdo hodnej, kdo má nějakej 5ch, u koho bych si to mohl v neděli poslechnout na autosalonu v Brně??? Trošku se bojím té watáže, že když to trošku víc osolím, zesík pojede naplno a přitom to bude hrát potichu (při nějaký 90db citlivosti repro)...
Přijeď na druhou stranu republiky a budeš koukat, jinak můj HDB5 má odměřených 4*85RMS + 398RMS a hráje mi to myslím, že víc než slušně a jak se říká, je výkon a výkon
600E moc? vsak pises 15 litrov, to je predsa pri kurze 25-27CZK/EUR okolo 600 Eur
noclue: on nemyslí peněz, ale do 15 litrů ale objemu
Já sem to blbě pojmenoval... V tu dobu, co jsem to zakládal jsem vůbec nepomyslel, že většina lidí si bude myslet 15 litrů jako tisíc...
Je to fakt myšlený jako 58 x 29 x 9 = přibližně 15 litrů (objemových)...