Navštíveno 2466x

zdravím, poohlížím se po nějakém subwooferu a padla mi do oka znacka crunch mam uz od tehle znacky zesik a jsem s nim spokojen.libi se mi subwoofer Crunch GTR 300 nebo Crunch CRB 300 tak kdyby jste s tim mel nekdo zkusenosti popripade by jste poradili lepsi alternativu tak do 5tis byl bych rad dik moc
Nevím co máš za zes,ale do 5k by jsi se vešel s tímhle a myslím, že je to trochu někde jinde...
[ Link ] Nějaká rozumná dohoda by byla...
Spooky: myslíš že ho nakrmi? Podle toho co vybírá asi ne.. Oproti Crunch trošku rozdíl v příkonu..

28.05.2009, 15:28 |
Frenkie | Upraveno: 2009-05-28 15:29:28
ja osobne bych volil tento
[ Link ] jestli kamarad pojede moznost sobotu poslechu v olomouci nebo se muzes zastavit u me
GTR 300 je za své peníze hodně dobrý woofer. Máme když tak skladem, mohli bychom hned odeslat..
[ Link ]

28.05.2009, 16:36 |
MaxxT moc pekny woofery, v teto cene hrajou perfektne. Uzavrence hodne sedne rychle techno. :-) co se tyce tveho cenoveho limitu, nebal bych se nabidnout i GTR400
[ Link ]
já osobně jsem ted osadil do autíka CRB 300 uzavřenku a jsem s ní velmi spokojený. Hraje přesně a hezky vykresluje basy. Sedí tomu RnB, jak, píše Maxx i to techno. A je maličká a kompaktní
GTRko 300 sem slyšel a opravdu néní zlý.. Klidně ho vem..
Jaký máš ten zesík od Crunch?
Only: Já sem to myslel na Valdika, ale nevadí..:-))
jo zesik mam crunch gtr 250.4 ten by mohl stacit mel bych k nemu jeste dva ovaly pioneer ts 6969
Valdík: Ty by jsi to gtrko dal na sw a ovály??