Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zmestia sa do fabie I???

o Navštíveno 2220x o
o 26.05.2009, 18:09 | vajkooo
zdravim instaloval niekto uz do fabie tieto repro???

Powerbass S-6C

ak hej zmestia sa bez nejakych problemov??? hlavne tie vysky treba to nejako upravovat???Nechcem porusit ten fabricky dizajn....

a ktore z tychto kruzkov tam treba dat a hlavne kolko????

[ Link ]

o 26.05.2009, 18:41 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
s6c se vejde
o 26.05.2009, 18:42 | vajkooo
vojdu sa bez uprav???
o 26.05.2009, 18:44 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
ano
o 27.05.2009, 12:25 | prohifi.cz
vejdou se v pohode, zadny stres
o 27.05.2009, 21:16 | vajkooo
no pani tak nakoniec som sa rozhodol pre Groun Zero MKII dufam ze som nespravil kravinu... a teraz pride ten stres cez vikend ked to budem chcet nainstalovat do auta ...v hifole mi povedali ze tlmenie riesit nemusim ze ke su to uzavrete dvere tak tam to nehraje az taku rolu....ale dam tam aspon nejake provizorne...

o 19.06.2009, 10:47 | CarMedia.cz
no kravinu jsi udělal.. Ale to je už teď stejně jedno.. MK2 a S-6C jsou nesrovnatelné komponenty.. řezavé titaniové výšky u GZ, oproti 25mm hedvábným atd.. no nevím, čím tě dotyční prodejci takto přesvědčili.. chtěl bych tohle taky umět.. A já každému říkám realitu.. to jsem ale blbej.. :-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3061 sekund.