26.05.2009, 09:46 |
art Prosím o rychlou radu, která autoradia se vám z daného výběru zdají jeko nejlepší volba?
na radio budou napejený repra interiéru bez zes, a časem možná sub se zes..takže mi jde o slušný zvuk z vybraného rádia..
mám tyhle vyhlídnutý tak třeba očíslujte pořadí, nebo poreferujte o daném modelu pokud jste ho zkoušeli, nebo o něm víte že bylo nainstalovaáno a jak to hrálo, porovnání s ostatními atd...
děkuji
pioneer 5000
[ Link ] pioneer 5100
[ Link ] pioneer 6900
[ Link ] pioneer 4100
[ Link ] pioneer 3100
[ Link ] clarion dxz588
[ Link ] kenwood 6641uy
[ Link ] sony gt 929u
[ Link ] sony gt 828u
[ Link ]

26.05.2009, 10:29 |
art | Upraveno: 2009-05-26 10:33:22
vím že některé jsou staré, ale pokud zvuk bude na kvalitní úrovni tak půjdu i do starého modelu, u zvlášť známých firem by to vadit nemělo (clarion,pio,kenwood).
Tuším že sony dáte nakonec, ale i tak jsem ho tam dal (přecejen je to byl jejich vyšší model), aby někdo, třeba kdo ví, řekl že daný model nehraje oproti třeba tomu kenwoodu, atd a např.že kenwood bude hrát i líp něž pio, clarion je lepší než pio atd..
A ta alpinka..zatím si na ten design nemužu zvyknout (pokud ale všichni budou tvrdit že zrovna tenhle model přebije všechny ostatní tak mě to zvykla..)
jinak mi o maximální vybavenost nejde...stačí CD, MP3, USB, SUB OUT, eventuelně BT...ale hlavně co nejvíce slušný zvuk..