Navštíveno 2815x

sehnal sem si mdf desku a vyrezavam si krouzky do dveri pasata.. mam vzdy 2 spojene vrutama a lepidlem k sobe, to drzi perfektne, ale utesneni a pevnost vzhledem k plechu se mi nezda .. pomuze mi treba brax? pretrel bych krouzky a castecne plech, ale nemam s tim zadnou zkusenost a kupovat brax jen na zkousku nechci..
Kroužky několikrát přelakuj a na utěsnění použij například silikon.
ok .. nebyl sem si jistej, jestli neco takovyho bude stacit .. diky
Taky bych to vyděl na silikon. Postačí v klidu..
Mezi kroužky a repro používám těsnící reproduktorovou pásku.

24.05.2009, 19:20 |
rebel malcom:hele nedělal bych si stim hlavu já to dělám z mdf první podlepím silikonem a přišroubuji do plech na dveřích a druhe taky nalepím na silikon a přišroubuju na první kroužek pod repro bych dal normál pásku co se dává do vchodovejch dveří nebo oken.Drží to ,nefouká nikde a je to. Brax je na toto nepotřebný spíš si vytlum ten plech a dveře.

24.05.2009, 19:46 |
rebel A zadní repro sem jen podlepil tím slavným tlumením tescound na nic lepšího to není a přinejtoval do těch děr po těch plastovejch repro orig. Tam to okno nesjíždí tak to nevadí

diky za rady, u dveri budu zatim tlumit jen vnejsi plech nakejma levnejma platama, aby tam bylo aspon neco.. nemam zas tolik penez nevic :) chudej student, znate to
krouzky k plechu a mezi sebou sem spojoval vrutama a nakym spesl lepidlem na zpusob silikonu, takze to je uz dobry.. do zadnich dveri, dam aspon jeden, aby to bylo bliz
jen mezi krouzky a repro sem nic nedal, to teda jeste vylepsim