Navštíveno 2458x

zdravim, potreboval bych poradit odkud mam napajet osvetleni repra ve dverich .. mam repro od crunche a kdyz uz to osvetleni maji, byla by skoda ho nevyuzit, ale nechce se mi to tahat od baterky .. je nejaka jina moznost? diky za rady
zalezi kdy chces aby to svitilo , muzes napojit i na spinac osvetleni dveri , takze se roznou kdyz mas otevrene dvere ...... hlavne nezapomen pokud odnekud napojis napevno dat spinac
chces hrat nebo svitit? :-)
od baterky bych to netahal, kdyz uz tak pres spinane napeti a nebo radeji jeste pres relatko
a radeji bych volil jak to namontovat aby to hralo nez aby mi svitili repraky
Já teda mam taky repro, které se dá podsvítit, ale nad tím jsem mávl rukou. Na to to nehraje.
no jasny, ze chci hrat a tohle je druhotna vec, tak to udelam asi jen na to, kdyz budou otevreny dvere..
nemyslim, ze je to zas tak spatna vec, aby to svitilo a jak to tady vzdy procitam, tak sem i cekal, ze se najde aspon jeden co si rejpne :)
vsem diky za rady
Zase k čemu ti to bude když to bude svítit jen při otevřených dveřích? :-))

24.05.2009, 19:22 |
rebel Napojil bych to od toho osvětlení na spodku čalounění

24.05.2009, 20:57 |
Jeld@ Souhlasím s tí že by to bylo nejvhodnější z osvetlení dveří nebo rem z rádia, ale při noční jízdě by to mohlo být nepříjemný...
Natahl bych to asi od radia od kablu co napaji treba antenu+vypinac nekde po ceste. Takze by to svitilo jen pri zapnutem radiu a muzes si to kdykoliv vypnout.
do remote radia uz takhle pujdou 2 zesiky a jeste by tam slo 4x osvetleni repra.. to mi neprijde moc vhodny, ale az tak dalece se v elektru nevyznam, takze nevim .. jinak mam pasata, abych to upresnil
pokud by to neslo pres to remote, tak by to slo urcite na ty vystupy, co jsou origo repra, ale to by pak blikalo jak na diskotece, jestli se nepletu..
dal tu psal Kral007 o reatku, to mi bohuzel moc nerika :)
pokud nekdo vite, jestli to snese to remte u radia, tak by to pro me bylo nejednodussi
remote ma tusim jen 0,5A a na to to bude malo, chce to proud od jinud a pres relatko