Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Uzvavření dveří

o Navštíveno 2830x o
o 21.05.2009, 08:05 | axetom
Jelikož zítra už mám po matuře a ať dobře nebo špatně (to ale radši ne:) ) , chci dodělat dveře a uzavřít je. Mám tu tkaninu a pryskyřici co zbyla po výškách. Jde to i laminátem? Bohužel dveře jsou dost prolisové, hrany nejsou rovné a ve dveřích je kapsa kterou bych potřeboval zachovat:( Poradíte někdo z čeho popř dělal tohle už nekdo?

foto k příspěvku  od axetom

o 21.05.2009, 09:57 | hifim@ni@k
Stačí uzavřít ta velká dole. Ta vzadu nahoře by neměla dělat problémy. Mám to vyzkoušené. Použil bych spíše rouno, bude se s ním lépe dělat.

foto k příspěvku  od hifim@ni@k

o 21.05.2009, 17:08 | Hanys73
hifim@ni@k: co to je za blbost uzavřít jen půlku dveří??? to nemůže mít ten správný efekt, když už uzavírat tak určitě komplet!
o 21.05.2009, 17:48 | Phasor
Jasně, ale nikdy ty dveře neuzavřeš dokonale. Minimálně ti zůstanou odtokový díry, průlezy kabelů a průlezy táhel.. Takže je otázka, jestli má význam to při použitý kategorii měničů takhle řešit. Rozhodně to chce zadělat pořádně tu velkou díru. Laminát je výborná věc, ale stejně to přes něj chce dát ještě tlumení. Tu malou stačí zadělat nějakýma zbytkama.
o 21.05.2009, 18:20 | Beda
Je hele Polo, kdyz najdu fotku, tak ti ji poslu, mam to same a uzavri to cele a ne jen tu velkou, je to sr..ni, ale da se to :o))
o 21.05.2009, 19:19 | hifim@ni@k
Kdesi jsem se dočetl ( tuším nějaký článek EMMA Work ), že stačí uzavřít otvory v okolí středobasu a např. otvor na druhém konci dveří kudy vedou táhla už nemá vliv. Použil jsem to viz. výše a funguje to. Proto píši, že to mám vyzkoušené! Jinak bych to nepsal.
o 21.05.2009, 20:21 | Phasor
Z hlediska akustiky to mít vliv nebude, pokud nemaj středobasy nějakej extrémní zdvih:) Ale asi bych to zadělal už jen kvůli vodě, aby nezatejkala na tapec.. Když zbyde kousek tlumení, proč ho tam nedat.
o 22.05.2009, 00:00 | axetom
horni uzavrena je:) zbejva mi jen ta spodni. A co se tyce repro, urcite nezustanu u tehle ( kicx icq 6,2) ale pujdu do neceho lepsiho casem:)
o 22.05.2009, 08:05 | lukee_cz
kapsa zasahuje az do diry nebo je jen v tom "prohloubeni"? pokud jen v prohloubeni, tak plech, pokud je az v dire, tak tkaninu, pryskyrici a trochu protlacit dovnitr. ja pouzil druhy zpusob.

foto k příspěvku  od lukee_cz

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3096 sekund.