Navštíveno 2716x

[ Link ] Chcem nejake repro ktore ma poriadne Xmas.Ma niekto s tymto repom,alebo s touto znackou skusenosti? Popripade poradte aj ine repro,ktore ma poriadnu vychilku,ale je v cene 3000kc
Není to chyba? 10" Xmax 51mm? Např. Ground Zero 12XD AL má Xmax 18mm a to už je slušná výchylka ( v dané kategorii ).
Nechci nijak rejpat, ale proč jdeš zrovna po tomhle parametru??
Ani sam neviem,len ma napadlo,ze to asi musi robyt dobry tlak.
Je Xmas dolezity,alebo nie?
Daleko důležitější je třeba citlivost. Velký výchylky bývají problémový - cívka vyjíždí hodně z magnetu a ztrácí se linearita a kontrola. Takže se ta membána pak jen tak plácá a tlačí, ale úplně jinak než by bylo potřeba.
Jak píše hifi 18mm už je hodně slušná výchylka a pokud ostatní parametry za něco stojí, bude to tlačit jak ďas:) Navíc to tuhle výchylku bude mít až na nejnižžích frekvencích, na 50Hz to tak lítat nebude:)
BTW - Xmax 51mm je blbost, je to překlep.. Jsou to 2 palce, tudíž průměr kmitačky.
Aha,tak ze ak chcem vela tlaku,tak mam hladat okolo 15-18mm.
Mal som nedavno Pioneeer TS-W307d4 a mal Xmas iba asi 9mm a tlacil velmi dobre.
Kolko ma xmas take DLD DL12 alebo ZT12?
Tak to bohužel netušim, neznám je. Ale podle mě nemá moc smysl se pídit zrovna po tomhe.. Každej výrobce to měří trochu jinak a většina jich kecá, aby vypadali dobře:) Jestli chceš tlaky, koukej po citlivosti a zatížitelnosti.
A je to XmaX
Nebo ještě spíš než takhle, nech si poradit od místních tlakařů, případně se s někym domluv na poslech. Bude to nejlepší, protože vybrat repro neni zas tak jednoduchý..
jestli chceš neco s pořádným zdvihem prodávám spinner K15 ten má 25mm linární zdvih na jednu stranu cena 6000
usblaster znám dobře. outěžím s ním v dbdragu od roku 2006 a myslím že celkem úspěšně. prvním rokem jsme měl i 2230 a ted ji má kamarád. když jí uděláš dobrou bedýnku tak zatlačí. kamarád to tuším žene 500W. jde ale o 12"
jinak bych ti mohl prodat usb 2000....
[ Link ] na ceně se domluvíme a byla by podobná tvým požadavkům
Xmax by měla být udávána jako výchylka v jednom směru, tzn. od rovnovážné polohy do max. Nicméně někteří výrobci to udávají jako celkovou, tj. od -max do +max. Stejně se mi to ale zdá moc. Jen jestli si to US Blaster neplete s Xmech. Jinak ten woofer neznám a taky by mě zajímalo, jak to může hrát v pořádné bedně.
Jj. Xmax 18mm je +-18mm. Takže celkem 36mm.