Navštíveno 7177x

Máme doma Gumoasfalt od zn. Paramo (Suspenze asfaltová bentonitová GUMOASFALT SA 1).Zkoušel jsem tím potřít trubku od vysavače jen tak a zdá se super.po zaschnutí není uplně tvrdá ani měkká.dá se do toho zarýt nehet,když se víc zatlačí.mám s tím zalubem zatlumit některá místa.mám nakoupený sikadamp a tou sikou chcu utlumit a uzavřít vnitří a vnější plech ale tímto gumoasfaltem chci ještě vytlumit ten plech ve kterým j e reprák z druhé strany(vnitří) než bude sikadamp,co vy na to?
Myslim, ze je to zbytecny, tohle patri na strechy a ne do dveri :o) Co jsem koukal, neni toxickej, takze bys to tam moh naplacat, ale Sika udela stejnou praci a jeste nebudes zaflakanej az za usima:)
luke fab mam vytřenné jedny dvere barxem a jedny gumoasfaltem jen experiment:-) a naprosto stejné aspon podle ucha nic nerezonuje a bylo to zadarmo :-)

01.05.2009, 17:38 |
LukeFab | Upraveno: 2009-05-01 17:41:09
no super,ja jen tak,abych zlepšit tlumení toho plechu kde je reprák víte co. ja to tam dám takovou menší vrstvu at se to zpevní i zevnitř a uvažuji i o tapecu,že to tim potřu.koukal jsem a někdo lepí tlumení i na tapec,tak ja tím potřu tapec asi.je to dost levá záležitost,na netu sem koukal na cenu a do 200kč myslím.naši tim dělali spáry na střeše.jak já to dával na tu trubku,tak mě zajímalo,v čem asi bude treba rozdíl mezi braxem a tímto.asi tam je,ale pricip to splní a za slušný peníz teda,pro mě zadarmo,ptž nám to leží doma
a nesjede to v létě? Hoď tu trubku na slunko, ať víš jak se to zachová..

01.05.2009, 18:07 |
LukeFab | Upraveno: 2009-05-01 18:10:16
jo to nevim,ale myslim že ne.chce to nejak na zkoušku zahřát,ale jak?můžu to zkusit nahřát zapalovačem tu trubku.ale myslim že ne,po zatuhnutí je to pevnější jak sika
zapalovač ne, myslím že když to necháš hezky na slunku, tak uvidíš jestli to měkkne...pak už si odvodíš, co to bude dělat ve vyhřátejch dveřích.

01.05.2009, 18:22 |
LukeFab | Upraveno: 2009-05-01 18:23:25
nebo mám horkovzdušnou pistol,tak tou to nahřeju,tak kolem 20hod dám zprávu jak se to chová.slunko tomu nic neudělá tak aby to teklo to ne.to hce spíš nahřát,ptž v autě je stejně větší teplo jak venku na slunku.ale asi to funguje,když to ma luda551 tím natřený

01.05.2009, 19:46 |
LukeFab | Upraveno: 2009-05-01 19:49:21
tak sem na to foukal horkovzduškou.trubku jsem úplně rozehřál a nic.pak jsem foukal na gumoasfalt a jediný co se stalo bylo,že zbublinkoval,ale to bylo tou teplotou,takže já do toho jdu.Jinak,pochvíli byl studenější jak trubka a po minutě skoro studený

01.05.2009, 20:12 |
passik | Upraveno: 2009-05-01 20:14:52
Docela dlouho už dělam spodky a dutiny aut.Takže mam nějakou tu zkušenost s těmito sairajty ještě se mi nestalo že se něco rozteklo... Používám Gumoasfalt dale UBS/Beta Color (přelakovatelný)...
emh proč by to sjelo když se to dává na střechy atd a na ně pálí slunko cca 15h deně kdyby t teklo tak se to nejspíš nedává na střechy:-)
No hlavní problém z mých zkušeností je potom vlétě když je horko v tom autě díky tomu smradu vubec vydržet! Kamrád taky laboroval, smál se mi ,že jsem vyhazoval tolik peněz za "nějaký asfaltový" pláty a on si to vytlumil nějakým gumoasfaltem a ipou, fungovalo to krásně, ale jakmile se dveře rozehřáli bylo auto díky smradu nepoužitelné :D
možný to je,já když to nahříval,tak ani nevim,že by to nějak smrdělo.ale ja do toho jdu,pak napíšu jak sem dopadl
tak sem to napatlal,později dám fotky jak má montáž probíhala,zatím spokojenost
tak sem to napatlal,později dám fotky jak má montáž probíhala,zatím spokojenost
tak snad...no hodně štěstí;-)
A Brax to má spočítané :o)
to nevíš.ja nevim jak se to bude chovat,ale doufam v nejlepší.přes noc to uschlo,když pršelo,tak za pár dnů sem dám fota jak sem to dělal atd,ještě to nemám čas dodělat.budu muset trochu laminovat atd